Δείπνο για τους παίκτες της Εθνικής με φόντο τη... Γεωργία και την πρόκριση

Παίκτες της Εθνικής

i

© Ethniki Omada

Δείπνο για τους παίκτες της Εθνικής με φόντο τη... Γεωργία και την πρόκριση

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:11 - 23.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 23.03.2024

Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγα 24ωρα πριν τον τελικό με τη Γεωργία, καθώς δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Στιγμές χαλάρωσης για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές!

Η Ελλάδα έκανε το καθήκον της στον ημιτελικό των playoffs του Nations League, «διέσυρε» το Καζακστάν και... πέταξε για τον τελικό. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ ήταν απολαυστική, βρήκε δίχτυα πέντε φορές κι έστησε «πάρτι» σε μία κατάμεστη Opap Arena.

Πλέον σειρά παίρνει ο τελικός με τη Γεωργία στην Τιφλίδα (26/3), εκεί που θα κριθεί το εισιτήριο για το Euro 2024, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η επίσημη αγαπημένη απουσιάζει από τις μεγάλες διοργανώσεις εδώ και μία δεκαετία και τώρα έχει μπροστά της μία «χρυσή» ευκαιρία να επιστρέψει σε αυτές.

Λίγα 24ωρα πριν την επερχόμενη σπουδαία αναμέτρηση, οι διεθνείς βρήκαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μακριά από τα γήπεδα και τις προπονήσεις. Το βράδυ της Παρασκευής (22/3), άπαντες από το γαλανόλευκο «στρατόπεδο» γευμάτισαν σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, με το κλίμα να δείχνει κάτι παραπάνω από εξαιρετικό.

Μάλιστα αρκετοί θαμώνες του μαγαζιού που δεν περίμεναν την παρουσία των παικτών και του τεχνικού τιμ, αποθέωσαν την ομάδα και τη χειροκρότησαν.

Στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για το ματς της Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Boris Paichadze» και η ΕΠΟ έθεσε στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια. Συγκεκριμένα, όσοι θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς, τότε από την Παρασκευή έως τη Δευτέρα (22/3 - 25/3) θα πρέπει να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διαδικασία και εν τέλει να πληρώσουν 7 ευρώ, που είναι και το αντίτιμο για το «μαγικό» χαρτάκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από σήμερα έως τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 21:00 οι φίλες και φίλοι της Εθνικής Ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να αιτηθούν την αγορά εισιτήριου για τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα στο Εθνικό Στάδιο της Τιφλίδας "Boris Paichadze", ο οποίος εντάσσεται στον τελικό των play-offs του EURO 2024 και θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 19:00 (Ελλάδας).

Για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι την αναμέτρηση και να βρεθούν στο πλευρό των διεθνών, χρειάζεται να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

- Να αποστείλουν αίτημα στο email [email protected].

- Να αναφέρουν τον αριθμό των εισιτηρίων που επιθυμούν να αγοράσουν.

- Να αναγράψουν με λατινικούς χαρακτήρες ονοματεπώνυμο, αριθμό διαβατηρίου/ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας για κάθε έναν από τους ενδιαφερόμενους.

Θα ακολουθήσει απαντητικό email με οδηγίες για τον τρόπο πληρωμής και παραλαβής των εισιτηρίων.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που η Ελλάδα έπαιξε ματς πρόκρισης στη Γεωργία για τα τελικά του Euro
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:21 - 22.03.2024

Πότε ήταν η τελευταία φορά που η Ελλάδα έπαιξε ματς πρόκρισης στη Γεωργία για τα τελικά του Euro

Η Εθνική θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Γεωργία στην Τιφλίδα για να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024. Μόνο που αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η «γαλανόλευκη» θα ταξιδέψει στη συγκεκριμένη τοποθεσία για να πάρει την πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση.

Το κόστος κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 7€».

Για την ιστορία, εφόσον η Ελλάδα προκριθεί τελικά στο Euro 2024 τότε θα αντιμετωπίσει τις Τουρκία, Τσεχία και Πορτογαλία.