Στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για το ματς της Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία

Στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για το ματς της Ελλάδας κόντρα στη Γεωργία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:51 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 22.03.2024

Διαθέσιμα είναι από την Παρασκευή (22/3) τα εισιτήρια για όσους Έλληνες φιλάθλους θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της «γαλανόλευκης» με τη Γεωργία.

Ένα ακόμα «μαγευτικό» βράδυ είχε η Ελλάδα, η οποία έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Μέσα στην κατάμεστη «OPAP Arena», η «επίσημη αγαπημένη» επικράτησε του Καζακστάν με 5-0, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στον τελικό των playoffs του Nations League.

Πλέον, η ομάδα του Πογέτ στρέφει το βλέμμα της στον αγώνα της Τρίτης, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία στην Τιφλίδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ψάξει τη νίκη στον εκτός έδρας αγώνα, προκειμένου να βρεθεί στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Boris Paichadze» και η ΕΠΟ έθεσε στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια. Συγκεκριμένα, όσοι θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς, τότε από την Παρασκευή έως τη Δευτέρα (22/3 - 25/3) θα πρέπει να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διαδικασία και εν τέλει να πληρώσουν 7 ευρώ, που είναι και το αντίτιμο για το «μαγικό» χαρτάκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από σήμερα έως τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 21:00 οι φίλες και φίλοι της Εθνικής Ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να αιτηθούν την αγορά εισιτήριου για τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα στο Εθνικό Στάδιο της Τιφλίδας "Boris Paichadze", ο οποίος εντάσσεται στον τελικό των play-offs του EURO 2024 και θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 19:00 (Ελλάδας).

Για να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι την αναμέτρηση και να βρεθούν στο πλευρό των διεθνών, χρειάζεται να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

- Να αποστείλουν αίτημα στο email [email protected].
- Να αναφέρουν τον αριθμό των εισιτηρίων που επιθυμούν να αγοράσουν.
- Να αναγράψουν με λατινικούς χαρακτήρες ονοματεπώνυμο, αριθμό διαβατηρίου/ταυτότητας και τηλέφωνο επικοινωνίας για κάθε έναν από τους ενδιαφερόμενους.

Θα ακολουθήσει απαντητικό email με οδηγίες για τον τρόπο πληρωμής και παραλαβής των εισιτηρίων.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που η Ελλάδα έπαιξε ματς πρόκρισης στη Γεωργία για τα τελικά του Euro
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

18:21 - 22.03.2024

Πότε ήταν η τελευταία φορά που η Ελλάδα έπαιξε ματς πρόκρισης στη Γεωργία για τα τελικά του Euro

Η Εθνική θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Γεωργία στην Τιφλίδα για να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024. Μόνο που αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η «γαλανόλευκη» θα ταξιδέψει στη συγκεκριμένη τοποθεσία για να πάρει την πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση.

Το κόστος κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 7€».

Για την ιστορία, εφόσον η Ελλάδα προκριθεί τελικά στο Euro 2024 τότε θα αντιμετωπίσει τις Τουρκία, Τσεχία και Πορτογαλία.