«Άλλο ένα παλικάρια»: Το μήνυμα του Σιώπη στους συμπαίκτες του για τον τελικό με τη Γεωργία

Σιώπης - Χατζηγιοβάνης

i

©intime

«Άλλο ένα παλικάρια»: Το μήνυμα του Σιώπη στους συμπαίκτες του για τον τελικό με τη Γεωργία

Δημήτρης Χούπης 17:02 - 22.03.2024

Ο Μανώλης Σιώπης έδωσε το δικό του μήνυμα, μέσω των social media, για τον τελικό της Εθνικής με τη Γεωργία.

Η Ελλάδα έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2024. Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ έκαναν πάρτι κόντρα στο Καζακστάν, του οποίοι επικράτησαν με 5-0 και προκρίθηκαν στον τελικό των playoffs του Nations League. Έχοντας πάντα απώτερο σκοπό το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας.

Μπακασέτας, Πέλκας, Ιωαννίδης, Κουρμπέλης και το αυτογκόλ του Ταπάλοφ διαμόρφωσαν το θριαμβευτικό 5-0 για τη «γαλανόλευκη», η οποία είναι μία νίκη μακριά από το... όνειρο. Το πρώτο Euro μετά το 2012, την πρώτη μεγάλη διοργάνωση μετά το Μουντιάλ του 2014.

Την Τρίτη (26/3) στις 19:00 λοιπόν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στην Τιφλίδα τη Γεωργία, η οποία επικράτησε με 2-0 του Λουξεμβούργου. Ο Μανώλης Σιώπης μετά το τέλος του παιχνιδιού με το Καζακστάν, αναφέρθηκε στον αγώνα με τους Γεωργιανούς, δίνοντας το δικό του μήνυμα για τη μεγάλη αναμέτρηση. «Άλλο ένα παλικάρια», έγραψε ο μέσος της Κάρντιφ στον λογαριασμό του στο instagram.

«Περιμένω να έχετε την ίδια προσέγγιση με την Ελλάδα»

Ο προπονητής της Γεωργίας, Γουιλί Σανιόλ, μετά το τέλος του αγώνα με το Λουξεμβούργο αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την Ελλάδα, λέγοντας στους παίκτες του ότι περιμένει να έχουν την ίδια προσέγγιση στο ματς της Τρίτης.

Η «μαγική» ασίστ του Μασούρα στον Ιωαννίδη που θύμισε τη μυθική «trivela» του Κουαρέσμα (vids)
EURO

10:49 - 22.03.2024

Η «μαγική» ασίστ του Μασούρα στον Ιωαννίδη που θύμισε τη μυθική «trivela» του Κουαρέσμα (vids)

Η ασίστ του Γιώργου Μασούρα στον Φώτη Ιωαννίδη για το 3-0 κόντρα στο Καζακστάν, μοιάζει σε σημαντικό βαθμό με τη μυθική «trivela» του Ρικάρντο Κουαρέσμα, κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Περιμένω να έχετε την ίδια προσέγγιση για το επόμενο παιχνίδι, όπως έχετε από τη Δευτέρα στις προπονήσεις. Επικεντρωθείτε στη δουλειά. Όλοι είναι χαρούμενοι και υπήρξαν, κάτι που είναι φυσιολογικό, η χώρα θα έπρεπε να αισθάνεται έτσι, αλλά πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι», τόνισε μεταξύ άλλων στα αποδυτήρια ο Γάλλος τεχνικός των Γεωργιανών.