Ξεκίνησε η προετοιμασία της εθνικής ενόψει του «τελικού» με Γεωργία

Προπόνηση Εθνικής Ομάδας

i

©Intime

Ξεκίνησε η προετοιμασία της εθνικής ενόψει του «τελικού» με Γεωργία

Στέλιος Βαρδάκης 15:23 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 22.03.2024

Με προπόνηση που έγινε στο «Μαζαράκη» ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα κόντρα στην Γεωργία που κρίνει την παρουσία μας στο Euro.

Με προπόνηση που έγινε στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου, «Μαζαράκη», ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας εν όψει το πολύ σημαντικού αγώνα κόντρα στη Γεωργία που θα γίνει στην Τιφλίδα την Τρίτη (26/3) στις 19:00.

Η Ελλάδα πέρασε εύκολα από το εμπόδιο του Καζακστάν αφού το κέρδισε με 5-0 στη κατάμεστη «OPAP Arena». Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ ήταν απολύτως σοβαρή στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου βρέθηκε να κερδίζει με 4-0 στο τέλος του πρώτου 45λέπτου.

Από την άλλη, η Γεωργία νίκησε σχετικά εύκολα με 2-0 το Λουξεμβούργο, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ζιβζιβάτζε, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ του αγώνα. Ο ηγέτης της ομάδας Χβίτσα Κβαρατσχέλια δεν ήταν διαθέσιμος στο συγκεκριμένο ματς λόγω τιμωρίας, ωστόσο θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην ελληνική ομάδα.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό των playoffs του UEFA Nations League, με φόντο μία θέση στα τελικά του EURO 2024 που θα γίνει στη Γερμανία.

Οι Έλληνες διεθνείς πραγματοποίησαν σήμερα προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου, «Μαζαράκη», στο οποίο θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή (24/3), καθώς μετά θα μεταβούν στην Τιφλίδα εν όψει του τελικού κόντρα στους Γεωργιανούς.

Άξιο αναφοράς, ότι το βράδυ θα δειπνήσει μαζί όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Εθνικής σε εστιατόριο εντός της Αθήνας. Μάλιστα, φωτογραφίες και βίντεο από το δείπνο που θα πραγματοποιηθεί αναμένεται να δημοσιοποιηθούν στους επίσημους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Εθνικής Ομάδας.

«Ντόπες» από τον προπονητή της Γεωργίας ενόψει Ελλάδας: «Περιμένω να έχετε την ίδια προσέγγιση με την Ελλάδα» (vid)
EURO

13:47 - 22.03.2024

«Ντόπες» από τον προπονητή της Γεωργίας ενόψει Ελλάδας: «Περιμένω να έχετε την ίδια προσέγγιση με την Ελλάδα» (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα με το Λουξεμβούργο, ο προπονητής της Γεωργίας, Γουιλί Σανιόλ, θέλησε να εμψυχώσει τους παίκτες του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ελλάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ομάδας στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου ενόψει της αναμέτρησης με την Γεωργία για τον τελικό των play-off του EURO 2024 (26/03/2024, 19:00). Οι ποδοσφαιριστές έχουν ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι το βράδυ, όποτε θα δειπνήσουν όλοι μαζί σε εστιατόριο στην Αθήνα. Φωτογραφίες και βίντεο από το δείπνο θα είναι διαθέσιμα στους επίσημους λογαριασμούς της Εθνικής Ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».