Μασούρας: «Δεν τον φοβάμαι τον Μπάλντοκ κόντρα στον Κβαρατσχέλια, τα καταφέρνει και μόνος του»

Μασούρας

i

Μασούρας/©Intime

Μασούρας: «Δεν τον φοβάμαι τον Μπάλντοκ κόντρα στον Κβαρατσχέλια, τα καταφέρνει και μόνος του»

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:43 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 22.03.2024

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στη μεικτή ζώνη μετά τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας με 5-0 κόντρα στο Καζακστάν κι αναφέρθηκε στον κρίσιμο αγώνα με τη Γεωργία δηλώνοντας σίγουρος πως ο Μπάλντοκ θα τα πάει περίφημα απέναντι στον Κβαρατσχέλια.

O Γιώργος Μασούρας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Εθνικής Ελλάδας στον θρίαμβο επί του Καζακστάν, καθώς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση μοιράζοντας παράλληλα δυο ασίστ, σε Πέλκα και Ιωαννίδη.

Ο 30χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη μετά το ματς με τους Καζάκους αναφέρθηκε στον κρίσιμο αγώνα με τη Γεωργία (26/2, 19:00) δηλώνοντας σίγουρος πως ο Μπάλντοκ θα τα πάει περίφημα απέναντι στον Κβαρατσχέλια.

«Κι εγώ όπως κι εσείς δεν το περίμενα να βρισκόμαστε μπροστά στο σκορ με 4-0 στο 40'. Γνωρίζουμε την ποιότητά μας, ξέρουμε ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα, αλλά σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν καταφέρνεις να βάλεις πάντα τόσα γκολ και να είσαι τόσο άνετος. Κατορθώσαμε με τη θέλησή μας, μία έξυπνη ενέργεια του Πέλκα να κερδίσει το πέναλτι. Νομίζω ήταν κομβικό το σημείο και κατορθώσαμε να σκοράρουμε ακόμα περισσότερα γκολ», ήταν τα λόγια του για τη νίκη της «γαλανόλευκης» κόντρα στο Καζακστάν.

Για τη συνεργασία με τον Ιωαννίδη στο 3-0 της Εθνικής Ελλάδας ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι κάνει εξαιρετική κίνηση. Πραγματικά κάνει τη σωστή κίνηση τη σωστή στιγμή».

Για το ματς με τη Γεωργία είπε: «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι εμείς θα είμαστε πάλι το ίδιο, όπως πρέπει, όπως θέλουμε να είμαστε Θα δώσουμε το 100%. Θα δώσουμε τη «μάχη» μας όπως πάντα στο παιχνίδι, να έχουμε τον έλεγχο, να κατορθώσουμε να βάλουμε τα χαρακτηριστικά μας, να σκοράρουμε και να περάσουμε».

Χατζηγιοβάννης και Διούδης γιόρτασαν με... Ζωιδάκη την πρόκριση (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

11:07 - 22.03.2024

Χατζηγιοβάννης και Διούδης γιόρτασαν με... Ζωιδάκη την πρόκριση (vid)

Ιδιαίτερα κεφάτοι και χαρούμενοι ήταν οι Τάσος Χατζηγιοβάννης και Σωκράτης Διούδης μετά την πρόκριση της Ελλάδας επί του Καζακστάν, την οποία την γιόρτασαν με τραγούδια του γνωστού κρητικού καλλιτέχνη, Νίκου Ζωιδάκη.

Για τη «μονομαχία» του Μπάλντοκ με τον Κβαρατσχέλια και το αν θα θέλει τη βοήθεια του στη δεξιά πλευρά ανέφερε: «Δεν τον φοβάμαι. Τα καταφέρνει και μόνος του. Δεν καταλαβαίνει τίποτα αυτός».