Χατζηγιοβάννης και Διούδης γιόρτασαν με... Ζωιδάκη την πρόκριση (vid)

Χατζηγιοβάννης και Διούδης γιόρτασαν με... Ζωιδάκη την πρόκριση (vid)

Στέλιος Βαρδάκης 11:07 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 22.03.2024

Ιδιαίτερα κεφάτοι και χαρούμενοι ήταν οι Τάσος Χατζηγιοβάννης και Σωκράτης Διούδης μετά την πρόκριση της Ελλάδας επί του Καζακστάν, την οποία την γιόρτασαν με τραγούδια του γνωστού κρητικού καλλιτέχνη, Νίκου Ζωιδάκη.

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν στα ημιτελικά των playoffs του UEFA Nations Legaue και με νίκη 5-0 πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Η «γαλανόλευκη» ήταν απολύτως σοβαρή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και για 45 λεπτά έστησε ένα τρομερό πάρτι, πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 4-0 και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο πέτυχε και πέμπτο γκολ.

Αρχικά, ο Μπακασέτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έπειτα ο Πέλκας με κεφαλιά από κοντά και στην συνέχεια οι Ιωαννίδης με προβολή και Κουρμπέλης με κεφαλιά, υπέγραψαν ένα ονειρικό ημίχρονο για την Ελλάδα όπου είχε πετύχει τέσσερα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά του ματς. Το 5-0 έγινε με αυτογκόλ του Ταπάλοφ που με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Τσιμίκα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 87'.

Με αυτόν τον εντυπωσιακό και υπερηχητικό τρόπο η Εθνική μας ομάδα πήρε την πρόκριση στον τελικό των playoffs και βρίσκεται ένα μόλις βήμα μακριά από την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 που θα γίνει στη Γερμανία.

Απέναντί της θα βρει την Γεωργία την οποία θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας ματς στην Τιφλίδα την προσεχή Τρίτη (26.03) στις 19:00. Οι Γεργιανοί πέρασαν σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Λουξεμβούργου, το οποίο κέρδισαν με 2-0, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ζιβζιβάτζε, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ του αγώνα.

Άξιο αναφοράς, ότι ο σούπερ στα της ομάδας Χβίτσα Κβαρατσχέλια δεν ήταν διαθέσιμος στο συγκεκριμένο ματς λόγω τιμωρίας, ωστόσο κόντρα στην Ελλάδα θα είναι ξανά στις επάλξεις και έτοιμος να αγωνιστεί.

Η Εθνική μας ομάδα μπορεί με τη νίκη κόντρα στο Καζακστάν να μην εξασφάλισε αμέσως την πρόκριση στο Euro, καθώς μένει ένα ακόμη πολύ σημαντικό ματς, ωστόσο όπως είναι λογικό επικράτησε κλίμα ευφορίας στις τάξεις των διεθνών.

Η στιγμή του μίνι πανικού και της εκκένωσης της αίθουσας στη συνέντευξη Τύπου του Πογέτ (vid)
EURO

09:47 - 22.03.2024

Η στιγμή του μίνι πανικού και της εκκένωσης της αίθουσας στη συνέντευξη Τύπου του Πογέτ (vid)

Η στιγμή που ο Γκουστάβο Πογέτ δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη συνέντευξη Τύπου, καθώς κάποιος πάτησε κατά λάθος του κουμπί εκκένωσης, με αποτέλεσμα να δοθεί η σχετική εντολή από τα μεγάφωνα.

Κάτι το οποίο φάνηκε ιδιαίτερα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς με τους Τάσο Χατζηγιοβάννη και Σωκράτη Διούδη να πρωταγωνιστούν. Συγκεκριμένα, όπως κατέγραψε η κάμερα του Sportal, οι δύο Έλληνες διεθνείς πέρασαν από τη μεικτή ζώνη έχοντας μαζί τους ένα ηχείο από το οποίο ακουγόταν μουσική σε υψηλά ντεσιμπέλ. Μάλιστα, φαίνεται να έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στην κρητική μουσική αφού από το ηχείο έπαιζαν επιτυχίες του γνωστού κρητικού καλλιτέχνη Νίκου Ζωιδάκη.

Δείτε την συγκεκριμένη στιγμή μέσα από την κάμερα του Sportal: