Κοντά στην απόκτηση του Κρούνιτς η Φενέρμπαχτσε

Ράντε Κρούνιτς

i

© PrtScr

Κοντά στην απόκτηση του Κρούνιτς η Φενέρμπαχτσε

Πάνος Κορομηλάς 19:27 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:28 - 11.01.2024

Μετά τη συμφωνία με τον Λεονάρντο Μπονούτσι, η Φενέρμπαχτσε είναι κοντά στην απόκτηση του Ράντε Κρούνιτς από τη Μίλαν.

Έτοιμη να πραγματοποιήσει μια ακόμη σημαντική κίνηση είναι η Φενέρμπαχτσε, μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Η ομάδα του Ισμαίλ Καρτάλ, αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Ράντε Κρούνιτς, ο οποίος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Στέφανο Πιόλι στη Μίλαν. Οι δύο ομάδες, βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, με την πρόταση των Τούρκων να ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους. 

Η Μίλαν, αναμένει μια νέα, ελαφρώς αυξημένη προσφορά και όπως υποστηρίζει ο Fabrizio Romano, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. 

Τη φετινή σεζόν, ο Βόσνιος χαφ μετρά 14 εμφανίσεις στη Serie A και το Champions League, ενώ διανύει τον πέμπτο του χρόνο στους «ροσονέρι». Σε αυτά τα πέντε χρόνια, σημείωσε 139 εμφανίσεις με τον σύλλογο, ενώ ήταν μέλος και της ομάδας που πανηγύρισε την κατάκτηση της Serie A τη σεζόν 2021-2022.

Οι ανακοινώσεις απομένουν για τη συμφωνία Λεονάρντο Μπονούτσι και Φενέρμπαχτσέ
REST OF THE WORLD

15:58 - 10.01.2024

Οι ανακοινώσεις απομένουν για τη συμφωνία Λεονάρντο Μπονούτσι και Φενέρμπαχτσέ

Επίσημη σε μερικές ώρες αναμένεται να γίνει η μετακίνηση του Λεονάρντο Μπονούτσι στη Φενέρμπαχτσέ. Σήμερα το απόγευμα ο Ιταλός αμυντικός θα βρίσκεται στην Τουρκία, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, θα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση για την Φενέρμπαχτσε, η οποία φέτος στοχεύει στην κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 50 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές, με την Γαλατάσαράι να ακολουθεί δύο βαθμούς πίσω.