«Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για τον Ακαϊντίν»

Σαμέτ Ακαϊντίν

i

Επίσημη ιστοσελίδα Fenerbahce

«Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για τον Ακαϊντίν»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:38 - 11.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 11.01.2024

Η τουρκική ιστοσελίδα «habergoal» αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός και η Φενέρμπαχτσε κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για τον δανεισμό του 29χρονου στόπερ, Σαμέτ Ακαϊντίν. Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής του Τούρκου αμυντικού.

Οριστική συμφωνία επιτεύχθηκε ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Φενέρμπαχτσε για τον Σαμέτ Ακαϊντίν. Αυτό μεταφέρει με breaking news η τουρκική ιστοσελίδα «habergoal», η οποία υποστηρίζει πως ο 29χρονος αμυντικός είναι έτοιμος να ταξιδέψει για την Αθήνα.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου βρισκόταν μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη και αφού είχε συμφωνήσει με την πλευρά του Ακαϊντίν, προσπαθούσε να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους Τούρκους παράγοντες.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ιστοσελίδας, ο Παναθηναϊκός ανέλαβε να καλύψει τις αποδοχές του Ακαϊντίν μέχρι το τέλος της σεζόν, οι οποίες αγγίζουν τις 250.000 ευρώ. Παράλληλα, θα πληρώσει ένα μικρό ενοίκιο στη Φενέρμπαχτσε.

Το ρεπορτάζ της τουρκικής ιστοσελίδας δεν αναφέρει το παραμικρό περί οψιόν αγοράς. Κάτι που σημαίνει πως ο Ακαϊντίν θα έρθει στο «Γεώργιος Καλαφάτης» μέχρι τον Ιούνιο. Εάν στο Τριφύλλι θέλουν να κρατήσουν τον Τούρκο για την επόμενη σεζόν και το επιθυμεί και εκείνος, η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί σε μηδενική βάση.

Θερμός εναγκαλισμός Τερίμ και Καρβαλιάλ - Με κασκόλ του Παναθηναϊκού ο Τούρκος τεχνικός (gallery)

Θερμός εναγκαλισμός Τερίμ και Καρβαλιάλ - Με κασκόλ του Παναθηναϊκού ο Τούρκος τεχνικός (gallery)

Θερμό εναγκαλισμό είχαν οι προπονητές των δύο ομάδων Κάρλος Καρβαλιάλ και Φατίχ Τερίμ, με τον Τούρκο προπονητή να εμφανίζεται με κασκόλ του Παναθηναϊκού.

Η Φενέρμπαχτσε αγόρασε τα δικαιώματα του Ακαϊντίν από την Άντανα Ντεμίρσπορ μόλις πριν λίγους μήνες αντί 3,7 εκατομμυρίων ευρώ. Άρα, δύσκολα θα παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με λιγότερα χρήματα.

Ο Ακαϊντίν έχει την προοπτική του Euro 2024 με την Τουρκία. Ο 29χρονος αμυντικός καλούταν σταθερά στην προκριματική φάση του τουρνουά και ήταν βασικός στα παιχνίδια του φθινοπώρου. Μία κατάσταση που σημαίνει την αύξηση του κασέ του.

Ο Αλ Χακίμ σφυρίζει το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός - Αναλυτικά οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:20 - 11.01.2024

Ο Αλ Χακίμ σφυρίζει το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός - Αναλυτικά οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους ορισμούς της για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Μοχάμεντ Αλ Χακίμ να σφυρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Η κύρια αιτία που ο Ακαϊντίν επέλεξε τον Παναθηναϊκό, σχετίζεται με την παρουσία του Φατίχ Τερίμ. Επειδή ξέρει τον προπονητή του Τριφυλλιού και έχει μιλήσει για τον ρόλο που θα έχει στους «πράσινους».

Ο Τερίμ έχει επειγόντως ανάγκη από κεντρικό αμυντικό και αν προλάβει, θα συμπεριλάβει τον Ακαϊντίν στην αποστολή για το κυριακάτικο αθηναϊκό ντέρμπι. Άλλωστε, ο Τούρκος στόπερ έχει πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα και μπορεί να βοηθήσει άμεσα, ενισχύοντας τα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού