Ο γνώριμος Στίλερ στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

Τομπίας Στίλερ

i

©Intime

Ο γνώριμος Στίλερ στο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

Κώστας Τόπας 05:22 - 17.04.2024

Ο γνώριμος Γερμανός Τομπίας Στίλερ ορίστηκε από την UEFA για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στη Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη (18/04, 22:00)

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία την Πέμπτη (18/04, 22:00), με στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Conference League. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες ψάχνουν το «διπλό» - η και την ισοπαλία - μετά το 3-2 στο πρώτο ματς, ώστε να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

Για το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης, ορίστηκε ο γνώριμος Γερμανός Τομπίας Στίλερ, ο οποίος πρόσφατα διεύθυνε το ντέρμπι ΑΕΚΠΑΟΚ (2-2), που οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (2-2). Ο 42χρονος ρέφερι ανήκει στην elite κατηγορία και είχε σφυρίξει σε αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος στο περυσινό ματς των playoffs ξανά της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, όπου η Ένωση είχε επικρατήσει με το εμφατικό 4-0.

Όταν ο Τσάμπι Αλόνσο προοριζόταν για διάδοχος του Κάρλος Καρβαλιάλ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

04:55 - 16.04.2024

Όταν ο Τσάμπι Αλόνσο προοριζόταν για διάδοχος του Κάρλος Καρβαλιάλ

Πρωταθλητής Γερμανίας με τη Λεβερκούζεν αναδείχθηκε ο Τσάμπι Αλόνσο. Ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά για τον Ισπανό, ο οποίος στο παρελθόν αποτέλεσε βασικός υποψήφιος για την αντικατάσταση του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Παράλληλα, ήταν διαιτητής στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20) στο ΟΑΚΑ, στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20), όπως και στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19). Eπίσης την εφετινή σεζόν είχε διευθύνει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Γκενκ στο Βέλγιο.

Για βοηθούς, ο Στίλερ θα έχει τους Κρίστιαν Γκίτελμαν και Μαρκ Μπορς και, 4ος θα είναι ο Ντάνιελ Σλάγκερ, ενώ στο VAR ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ.

Η ανυπομονησίας των Τούρκων για το παιχνίδι αυτό είναι μεγάλη και το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο. Τουλάχιστον αυτό προμηνύεται από τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι συνεχώς αναφέρουν ότι το sold - out θα αποτελέσει θέμα χρόνου. Tα επίσημα εισιτήρια έχουν τεθεί στη διάθεση του κοινού και ήδη αυτό άρχισε να τα προμηθεύεται με σκοπό να βρεθεί στις κερκίδες του «Σουκρού Σαράτσογλου»

Θυμίζουμε πως ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη (18/4) στις 22:00. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως στο εν λόγω γήπεδο δεν θα βρίσκονται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όπως αντίστοιχα δεν υπήρχαν Τούρκοι φίλαθλοι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απαγόρευση μετακίνησης που επέβαλε η UEFA, θεωρώντας πως η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο είναι υψηλής επικινδυνότητας.