Στη... μαύρη αγορά τα εισιτήρια για το Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε

i

© PS Youtube

Στη... μαύρη αγορά τα εισιτήρια για το Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:32 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 16.05.2024

Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς των προημιτελικών του Europa Conference League, ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό, αρκετοί είναι εκείνοι που πουλούν τα εισιτήριά τους στη «μαύρη αγορά».

Λίγα 24ωρα απομένουν για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League. Οι Πειραιώτες ψάχνουν το «διπλό» - η και την ισοπαλία - που θα τους στείλει στα ημιτελικά της διοργάνωσης, μετά το 3-2 στο πρώτο ματς.

Η ανυπομονησίας των Τούρκων για το παιχνίδι αυτό είναι μεγάλη και το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο. Τουλάχιστον αυτό προμηνύεται από τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι συνεχώς αναφέρουν ότι το sold - out θα αποτελέσει θέμα χρόνου. Tα επίσημα εισιτήρια έχουν τεθεί στη διάθεση του κοινού και ήδη αυτό άρχισε να τα προμηθεύεται με σκοπό να βρεθεί στις κερκίδες του «Σουκρού Σαράτσογλου»

Χαμός με Τζέκο: Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έκαναν «ντου» με αρνητικές κριτικές στο εστιατόριο του παίκτη της Φενέρμπαχτσε
CONFERENCE LEAGUE

20:01 - 13.04.2024

Χαμός με Τζέκο: Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έκαναν «ντου» με αρνητικές κριτικές στο εστιατόριο του παίκτη της Φενέρμπαχτσε

Η προκλητική συμπεριφορά του Έντιν Τζέκο δεν έμεινε αναπάντητη από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τα έβαλαν με το... εστιατόριο του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, τη «δίψα» για μία θέση στο γήπεδο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάποιοι επιτήδειοι. Με ποιον τρόπο; Διάφοροι άνθρωποι μέσω λογαριασμών στα social media πουλούν ένα «μαγικό χαρτάκι», σε όποιον είναι διαθέσιμος να πληρώσει το αντίστοιχο ποσό. Βεβαίως, πρόκειται για προφίλ αμφιβόλου αξιοπιστίας, επομένως είναι ορατός ο κίνδυνος απάτης.

Θυμίζουμε πως ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη (18/4) στις 22:00. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως στο εν λόγω γήπεδο δεν θα βρίσκονται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, όπως αντίστοιχα δεν υπήρχαν Τούρκοι φίλαθλοι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απαγόρευση μετακίνησης που επέβαλε η UEFA, θεωρώντας πως η αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο είναι υψηλής επικινδυνότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φθηνότερο εισιτήριο για το παιχνίδι κοστίζει 2140 τουρκικές λίρες, ποσό το οποίο ισοδυναμεί με περίπου 62 ευρώ. Όσο για εκείνους που έχουν μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια, το ακριβότερο «μαγικό χαρτάκι» έχει κόστος 25999,99 λίρες δηλαδή 753 ευρώ. Το «Σουκρού Σαράτσογλου», το οποίο ανακαινίστηκε ουκ ολίγες φορές με τελευταία αυτή το 2006, έχει χωρητικότητα 50.530 οπαδών. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Ολυμπιακός θα παίξει εκεί, με το τελευταίο του παιχνίδι να πραγματοποιείται στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021 και να ολοκληρώνεται με σκορ 0-3.