Ολυμπιακός: Ξεκούραση και επιστροφή για Τουρκία

Ολυμπιακός

i

© Intime

Ολυμπιακός: Ξεκούραση και επιστροφή για Τουρκία

Διονύσης Βερβελές 15:15 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 13.04.2024

Το καθιερωμένο ρεπό του Μεντιλίμπαρ στους ποδοσφαιριστές του.

Πέρασε μία ημέρα από το ματς που είχε ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη για τα προημιτελικά του Conference League, ένα ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση, η οποία «γέμισε» και τον κόσμο τους με προσδοκίες για τη συνέχεια.

Ιδιαίτερα αυτή η εμφάνιση του Ολυμπιακού στην πρώτη ώρα της αναμέτρησης, ήταν τέτοια που έκανε τον κόσμο να βρίσκεται σε ντελίριο ενθουσιασμού στο Καραϊσκάκη και τη στιγμή που το σκορ ήταν στο 3-0. Μπορεί στη συνέχεια το τελικό σκορ να ήταν το 3-2, αλλά άπαντες έμειναν και ικανοποιημένοι απ' αυτό που είδαν από την αγαπημένη τους ομάδα. Σίγουρα βέβαια χάθηκε μία ευκαιρία για ένα σκορ πιο άνετο ενόψει της Τουρκίας, όμως δεν παύει και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν αυτό το προβάδισμα του ενός γκολ έναντι της Φενέρμπαχτσε.

Πλέον μία ημέρα μετά και κάτι... ώρες από τον αγώνα με τους Τούρκος, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν, τόσο ψυχολογικά από την πίεση του ματς, όσο όμως και σωματικά από την προσπάθεια που έκαναν και τις δυνάμεις που καταναλώσαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για σήμερα, Σάββατο, έχει δώσει στους παίκτες του το καθιερωμένο ρεπό της εβδομάδας.

Την Παρασκευή οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν κανονικά το «παρών» στο Ρέντη και ακολούθησαν αποθεραπεία, ιδιαίτερα όσοι αγωνίστηκαν με τη Φενέρμπαχτσε, σήμερα πλέον έχουν ρεπό για ξεκούραση και αύριο θα επιστρέψουν άπαντες στο προπονητικό κέντρο για να αρχίσει και η προετοιμασία του ματς με τους Τούρκους εκτός έδρας.

«Ξεκουραστείτε και τα λέμε»

Μάλιστα η εντολή του Μεντιλίμπαρ ήταν συγκεκριμένη στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Παρασκευής. Αυτό το οποίο τόνισε ο Βάσκος τεχνικός προς τους παίκτες του ήταν «ξεκουραστείτε τη μία ημέρα του ρεπό και την Κυριακή τα λέμε ξανά. Ηρεμήστε περάστε την ημέρα με τους δικούς σας ανθρώπους και θα επιστρέψουμε».

Έχουμε πει ξανά ότι ο Βάσκος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ψυχολογία των παικτών του και αυτό που τους λέει συνέχεια είναι ότι τους θέλει ήρεμους για να κάνουν σωστά τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο.