Μόνο ο Ολυμπιακός: Τα έξι ευρωπαϊκά τρόπαια που διεκδικούν οι ερυθρόλευκοι σε όλα τα σπορ!

Ολυμπιακός

i

©Intime

Μόνο ο Ολυμπιακός: Τα έξι ευρωπαϊκά τρόπαια που διεκδικούν οι ερυθρόλευκοι σε όλα τα σπορ!

Νίκος Καλαμπάκας 17:57 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 02:05 - 17.05.2024

Το ημερολόγιο γράφει 12/4 και ο Ολυμπιακός διεκδικεί έξι ευρωπαϊκούς τίτλους σε διαφορετικά αθλήματα. Η ομάδα του Πειραιά και φέτος πιστοποιεί ότι είναι ένας εκ των κορυφαίων πολυαθλητικών συλλόγων στη Γηραιά Ήπειρο και οι φίλοι του έχουν κάθε λόγο να φουσκώνουν από περηφάνεια.

Η σεζόν 2023-2024 εξελίσσεται ιδανικά για τον Ολυμπιακό που είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που διεκδικεί ευρωπαϊκούς τίτλους σε έξι ομαδικά αθλήματα.

Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά μπορούν να «φουσκώνουν τα στήθη τους» από περηφάνεια, αφού βλέπουν τον σύλλογο που αγαπούν να διαγωνίζεται σε πολλά σπορ και κυνηγάει ευρωπαϊκές κούπες!

Το ημερολόγιο γράφει 12 Απριλίου και ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις ευρωπαϊκές του πορείες σε Ποδόσφαιρο Ανδρών, Μπάσκετ Ανδρών, Χάντμπολ Ανδρών και Πόλο Ανδρών και Γυναικών.

Σε αυτά προσθέστε και την Youth League του ποδοσφαιρικού τμήματος η οποία έχει ήδη φτάσει στα ημιτελικά του Youth League, εκεί όπου ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη Ναντ στον ημιτελικό του Youth League που θα διεξαχθεί στις 19/4.

Οι ομάδες του «αιώνιου έφηβου» προσπαθούν να φέρουν ευρωπαϊκούς τίτλους στην Ελλάδα και ειδικότερα τον Πειραιά που φέτος βλέπει τον μεγάλο του σύλλογο να ανταγωνίζεται μεγαθήρια στη Γηραιά Ήπειρο και να λαχταρά διακρίσεις σε διαφορετικά αθλήματα.

Αναλυτικά οι Ευρωπαϊκές μάχες που δίνει ακόμα ο Ολυμπιακός:

- Ποδόσφαιρο: Προημιτελικά Conference League (έχει νικήσει στο Γ. Καραίσκάκης τη Φενέρ κι ετοιμάζεται για τη ρεβάνς στην Τουρκία (18/4).

- Ποδόσφαιρο: Ημιτελικά Youth League (Φιλοξενεί τη γαλλική Ναντ στις 19/4).

- Μπάσκετ: Playoffs Euroleague (μαθαίνει την Παρασκευή 12/4 αν θα αγωνιστεί με μειονέκτημα έδρας στα plaoffs με την Μπαρτσελόνα ή τη Μονακό).

- Χάντμπολ: Ημιτελικά European cup (Θα αγωνιστεί κόντρα στη Φερεντσάβρος εκτός στις 20 Απριλίου και στις 27 Απριλίου θα διεξαχθεί η ρεβάνς στην Ελλάδα).

- Πόλο ανδρών: Προημιτελικά Champions League (βρίσκονται ακόμα στη φάση των ομίλων).

- Πόλο γυναικών: Final four Champions League (Θα γίνει στη Βαρκελώνη και ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Ματαρό).