Επίσημο: Στον Ολυμπιακό για ακόμη έναν χρόνο ο Μεντιλίμπαρ!

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©Intime

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό για ακόμη έναν χρόνο ο Μεντιλίμπαρ!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:05 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 03:22 - 21.05.2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά και την επόμενη σεζόν...

Στο τιμόνι του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ!

Πριν από μερικές ημέρες, οι Ισπανοί ανέφεραν ότι η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2025 είναι οριστική και μέσα από τα social media η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ το επιβεβαίωσε.

«Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του και θα χτίσει τον Θρύλο της επόμενης σεζόν!», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη κρούση της διοίκησης, είχε γίνει αμέσως μετά την εντός έδρας συντριβή με 4-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Europa Conference League και ο Μεντιλίμπαρ φέρεται να είχε δώσει από τότε τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με τον Βάσκο τεχνικό στο τιμόνι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στους «8» του Conference League και παραμένει ζωντανός στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, όντας μόλις στο -4 από την κορυφή.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει καθοδηγήσει τον σύλλογο του λιμανιού σε 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι σήμερα, με απολογισμό 10 νίκες και τρεις ήττες.

Μεντιλίμπαρ: «Δεν θα αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας στη ρεβάνς, αν παίξουμε καλά θα περάσουμε»

Λίγα 24ωρα, από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube για τη νίκη με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και στο τι σκέφτεται εν όψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη.

«Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Πριν τον αγώνα θα συμβιβαζόμασταν με τη νίκη. Τώρα αυτοί θα πρέπει να παίξουν για να μας νικήσουν. Θα πρέπει να βγουν μπροστά και εμείς δεν νομίζω όπως θα αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε ψηλά, θα προσπαθήσουμε να τους βλάψουμε και να αμυνθούμε σωστά.

Με αυτή την έννοια δεν νομίζω πως θα αλλάξουν πολλά στο παιχνίδι. Τώρα που το σκορ είναι 3-2 θα προσπαθήσουμε περισσότερο για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Ενώ αν το αποτέλεσμα ήταν 3-0, ίσως να θεωρούσαμε ότι έχει τελειώσει και αυτό μπορεί να σε μπερδέψει μέχρι στιγμής έχουμε παίξει καλύτερα στους εκτός έδρας αγώνες. Αν παίξουμε καλύτερα θα περάσουμε».