Χαμός με Τζέκο: Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έκαναν «ντου» με αρνητικές κριτικές στο εστιατόριο του παίκτη της Φενέρμπαχτσε

Ο Τζέκο

Χαμός με Τζέκο: Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έκαναν «ντου» με αρνητικές κριτικές στο εστιατόριο του παίκτη της Φενέρμπαχτσε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:01 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 16.05.2024

Η προκλητική συμπεριφορά του Έντιν Τζέκο δεν έμεινε αναπάντητη από τους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τα έβαλαν με το... εστιατόριο του ποδοσφαιριστή.

Το βράδυ της Πέμπτης (11/4) ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φενέρμπαχτσε με 3-2, για τα προημιτελικά του Europa Conference League, σε μία αναμέτρηση που άξιζε περισσότερα. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν το σκορ στο 3-0, όμως μία ολιγωρία λίγων λεπτών έφερε το τελικό σκορ. Όλα πλέον θα κριθούν στη ρεβανς της Τουρκίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18 του Απρίλη.

Στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» έπαιξε και ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος φρόντισε να κάνει τα πάντα για να μετατραπεί σε «κόκκινο πανί» για τους φίλους του Ολυμπιακού. Ο επιθετικός έδειξε τη σημαία της Τουρκίας στην κερκίδα, λογομαχούσε συνεχώς με τους φιλάθλους αλλά και τους Κάρμο - Τζολάκη, ενώ παράλληλα έσπρωξε και εκτός φάσης τον γκολκίπερ.

Αυτό έφερε την αντίδραση των φίλων του πειραϊκού συλλόγου, οι οποίοι τα έβαλαν με το... εστιατόριο του ποδοσφαιριστή στο Ντουμπρόβνικ. Τι ακριβώς συνέβη; Μετά τη συμπεριφορά του 38χρονου οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν «πέσιμο» στις αξιολογήσεις του «EZZA Restaurant», με αποτέλεσμα η βαθμολογία του μαγαζιού να πέσει μέσα σε λίγες ώρες.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπούτσογλου, τονίζοντας πως οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» έφτιαξαν γκρουπ με σκοπό να δυσφημήσουν την επιχείρηση. «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν μια οργάνωση, με σκοπό να αφήνουν άσχημα σχόλια και να δίνουν χαμηλές βαθμολογίες στο «Restaurant EZZA» στο Ντουμπρόβνικ, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του Έντιν Τζέκο», ανέφερε συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ. Χαρακτηριστικό είναι πάντως πως μέχρι εχθές Παρασκευή (12/4), το εστιατόριο είχε βαθμολογία 4,8 αστέρια στη Google, ενώ το Σάββατο αυτή είχε πέσει σε 4,5.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «EZZA Restaurant» ανήκει τόσο στον Τζέκο όσο και στον φίλο του, Αρμίν Χατζίτς, ο οποίος είναι και συνιδιοκτήτης. Ο επιθετικός της Φενέρμπαχτσε αποτελεί λάτρης της πόλης του Ντουμπρόβνικ και κάπως έτσι αποφάσισε να ανοίξει εκεί το εν λόγω εστιατόριο. Μάλιστα, σεφ στο μαγαζί έχει αναλάβει ο Έντιν Τζέματ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους μάγειρες στον κόσμο, έχοντας πολυάριθμα βραβεία.