Αλεξανδρής για Ρέτσο: «Έχω αηδιάσει με την ανθρωποφαγία εναντίον του, σεβασμός σε κάθε παίκτη»

Αλεξανδρής

i

Αλεξανδρής/©Intime

Αλεξανδρής για Ρέτσο: «Έχω αηδιάσει με την ανθρωποφαγία εναντίον του, σεβασμός σε κάθε παίκτη»

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:52 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 12.04.2024

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αλέκος Αλεξανδρής στάθηκε στο πλευρό του Παναγιώτη Ρέτσου, μετά τη νίκη των Πειραιωτών κόντρα στη Φενέρμπαχτσε με 3-2, για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός όντας εξαιρετικός για μία ώρα κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 της Φενέρμπαχτσε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Europa Conference League, αλλά μετά από δύο στιγμές αδράνειας στην άμυνα η τουρκική ομάδα μείωσε σε 3-2 κι έτσι όλα θα κριθούν στην Πόλη.

ΦορτούνηςΓιόβετιτς και Τσικίνιο ήταν οι παίκτες των γηπεδούχων που βρήκαν δίχτυα, ενώ για τη Φενέρ μείωσαν οι Τάντιτς και Καχβετσί για το τελικό 3-2.

Οι Πειραιώτες έπειτα από το αποτέλεσμα στο Φάληρο έχουν ένα μικρό προβάδισμα για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αλέκος Αλεξανδρής έκανε μία ανάρτηση στα social media, μέσω της οποίας στάθηκε στο πλευρό του Παναγιώτη Ρέτσου παρά τις συνεχόμενες γκέλες στα ματς των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ειλικρινά έχω αηδιάσει και απογοητευτεί με αυτή την ανθρωποφαγία εναντίον του Ρέτσου.

Ο κάθε Ρέτσος είναι ζωντανό κύτταρο του οργανισμού του Ολυμπιακού και ως τέτοιο πρέπει να λογίζεται και να έχει τον σεβασμό του καθενός μας που υποστηρίζουμε την ομάδα. Όλα τα άλλα είναι απαράδεκτα. Σεβασμός στον κάθε παίκτη και στήριξη και αγάπη στο κάθε μέλος του Ολυμπιακού μας.

Ειλικρινά απογοητεύομαι γι αυτό που συμβαίνει και δεν με εκφράζει καθόλου όπως και σε πολλούς άλλους Ολυμπιακούς. Συνεχίζουμε όλοι σαν μια γροθιά για πρωτάθλημα και Ευρώπη. Κρατήστε τις ακρότητες στα σπίτια σας και όχι στον ναό».