Δεν ασχολείται ο Ολυμπιακός με την αλαζονεία των Τούρκων
i

©intime

Δεν ασχολείται ο Ολυμπιακός με την αλαζονεία των Τούρκων

Μιλούν με υποτιμητικά λόγια, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν τη δουλειά τους… Και έτσι θα πάνε στη ρεβάνς!

Πριν το ματς που είχε ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσε οι Τούρκοι είχαν αρχίσει να μιλούν για το παιχνίδι σα να είχαν ήδη προκριθεί και σα να μην υπολόγιζαν τον αντίπαλό τους. Όχι επίσημα ποδοσφαιριστές και προπονητής, αλλά άνθρωποι γύρω από την ομάδα σε διάφορες συνεντεύξεις που έδιναν, αλλά και δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Φενέρ.

Μετά όμως από τον αγώνα έπιασαν... δουλειά και μέσα από την ομάδα να μιλούν σα να μην υπολογίζουν τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε τόσο στις δηλώσεις του μετά το ματς, όσο όμως και στη συνέντευξη Τύπου είπε πράγματα τα οποία θεωρήθηκαν και κάπως... απίθανα, όπως για νίκη της ομάδας του με 3-4, αλλά και ότι στη ρεβάνς επί της ουσίας είπε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τύχη.

«Πολύ χειρότερος από την Ουνιόν ο Ολυμπιακός, θα τον αποκλείσει άνετα στη ρεβάνς η Φενέρ»
CONFERENCE LEAGUE

09:50 - 12.04.2024

«Πολύ χειρότερος από την Ουνιόν ο Ολυμπιακός, θα τον αποκλείσει άνετα στη ρεβάνς η Φενέρ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τηλεσχολιαστής, Σερχάτ Ακίν σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η Φενέρμπαχτσε θα είναι εκείνη που θα πάρει την πρόκριση στους «4» του Conference League, αποκλείοντας άνετα τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς της Πόλης.

Λόγια τα οποία ζητήθηκε από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τα σχολιάσει όμως ο Βάσκος θέλησε να μην πει τίποτα, το μόνο που «πέταξε» ήταν ότι είναι η άποψη του προπονητή της Φενέρμπαχτσε και συγκεκριμένα είπε: «Δεν έχουμε να του πούμε κάτι, αφού είναι πεπεισμένος για τα όσα λέει και χωρίς να έχει κερδίσει σήμερα, εγώ δεν έχω να πω κάτι για αυτό».

Όπως επίσης και στην Τουρκία μετά από το ματς στο Καραϊσκάκη υπήρξαν δηλώσεις ανθρώπων που έχουν περάσει από τη Φενέρμπαχτσε στο παρελθόν, που είπαν ότι ο Ολυμπιακός δεν περνάει στην επόμενη φάση.

Ο Ολυμπιακός τη δουλειά του

Προφανώς και στον Ολυμπιακό είναι ενήμεροι για τα λόγια αυτά, αλλά από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δική τους νοοτροπία. Δεν είναι στη λογική να μπουν στη διαδικασία της ανταλλαγής των δηλώσεων και δε θέλουν να ασχοληθούν με παιχνίδια... μυαλού πριν από τη ρεβάνς.

Αυτό που λένε στην ομάδα είναι ότι εκείνοι από την πλευρά τους κάνουν τη δουλειά τους και δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν με δηλώσεις που γίνονται στην Τουρκία… Κι έτσι θα συνεχίσουν…