Σοκ στη Φενέρμπαχτσε πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Σοκ στη Φενέρμπαχτσε πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:28 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:46 - 21.05.2024

Ο Τζέιντεν Όστερβολντ στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, καθώς ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πολύ σοβαρός.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός για 60 λεπτά κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, όμως στο τέλος αδίκησε την εαυτό του και πλέον πάει στην Τουρκία για «τελικό».

Στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης στο Φάληρο για την προημιτελική φάση του Europa Conference League και με φόντο τους «4», η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε να κερδίζει με 3-0!

«Πολύ χειρότερος από την Ουνιόν ο Ολυμπιακός, θα τον αποκλείσει άνετα στη ρεβάνς η Φενέρ»
CONFERENCE LEAGUE

09:50 - 12.04.2024

«Πολύ χειρότερος από την Ουνιόν ο Ολυμπιακός, θα τον αποκλείσει άνετα στη ρεβάνς η Φενέρ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν τηλεσχολιαστής, Σερχάτ Ακίν σε δηλώσεις που έκανε εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η Φενέρμπαχτσε θα είναι εκείνη που θα πάρει την πρόκριση στους «4» του Conference League, αποκλείοντας άνετα τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς της Πόλης.

ΦορτούνηςΓιόβετιτς και Τσικίνιο ήταν οι παίκτες των γηπεδούχων που βρήκαν δίχτυα, ενώ για τη Φενέρ μείωσαν οι Τάντιτς και Καχβετσί για το τελικό 3-2.

Ωστόσο για τη Φενέρμπαχτσε η αναμέτρηση δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς είδε τον Τζέιντεν Όστερβολντ να αποχωρεί τραυματίας από το ματς.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις και χρειάστηκε φορείο για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να γίνει αναγκαστική αλλαγή από τον τεχνικό της Φενέρ, Ισμαΐλ Καρτάλ.

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πολύ σοβαρός, καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη μηνίσκου και πλέον θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αφού θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Έτσι ο Όστερβολντ δεν θα είναι στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού για τον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης (18/4, 22:00) ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό, με φόντο τα προημιτελικά του Europa Conference League. Θυμίζουμε ότι ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης το αντίστοιχο αυτού του Άστον Βίλα - Λιλ.