Η επίσκεψη Ακαϊντίν στη Φενέρμπαχτσε μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν

Ο Ακαϊντίν συνομιλεί με τον προπονητή της Φενέρ, Ισμαέλ Καρτάλ

i

Intime

Η επίσκεψη Ακαϊντίν στη Φενέρμπαχτσε μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:01 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:28 - 16.05.2024

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν ενημερώθηκε προσωπικά για τα σενάρια που ακούγονται για το μέλλον της Φενέρμπαχτσε μετά το καλοκαίρι, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον προπονητή, Ισμάελ Καρτάλ για τις επιδόσεις του στην Ελλάδα.

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν και ο Γουίλιαν Αράο επισκέφτηκαν την αποστολή της Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Τετάρτης, την παραμονή του πρώτου προημιτελικού του Conference League με τον Ολυμπιακό. Η επίσκεψη τους δεν σχετίζεται με την αντιπαλότητα των αιωνίων, επειδή αμφότεροι αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό.

Απλώς, περισσότερο ο Ακαϊντίν και λιγότερο ο Αράο, έχουν παρελθόν στην Τουρκία. Ο Ακαϊντίν είναι Τούρκος, ανήκει στη Φενέρ και ήθελε να συναντήσει τους συμπαίκτες του μέχρι τον Ιανουάριο. Ο Αράο έπαιξε επίσης στη Φενέρμπαχτσε, ενώ διατηρεί φιλική σχέση με τον Φρεντ και είχε συνομιλία μαζί του.

Ο Ακαϊντίν πέρασε πιο πολύ χρόνο στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Φενέρμπαχτσε, αφού ήθελε να μάθει πολλά νέα και να συζητήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας του.

Ο Ακαϊντίν εγκαστάθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο και έκτοτε στην Τουρκία έχουν συμβεί... τα πάντα. Μα αφετηρία την επίθεση που δέχτηκαν οι παίκτες της Φενέρ από οπαδούς της Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα, στο τουρκικό πρωτάθλημα επικρατεί αναταραχή...

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σάντος αντί του Τερίμ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:35 - 11.04.2024

«Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Σάντος αντί του Τερίμ»

Τουρκικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία με τον Φατίχ Τερίμ για τη νέα σεζόν, αλλά ήδη έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Φερνάντο Σάντος!

Ο τουρκικός Τύπος γράφει διάφορα για τις σκέψεις και τις προθέσεις των ιθυνόντων της Φενέρ, παρότι προς το παρόν τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Με εξαίρεση την παρουσία του τμήματος Κ19 στον τελικό του Σούπερ Καπ και της απόσυρσης του ένα λεπτό μετά την έναρξη του αγώνα.

Είναι προφανές πως οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον της Φενέρμπαχτσε, επηρεάζει και τον Ακαϊντίν, ο οποίος έχει συμβόλαιο. Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε με δανεισμό για έξι μήνες και έχει προβλέψει οψιόν αγοράς 4 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα ποσό που δύσκολα θα καταβάλλει το Τριφύλλι. Οπότε, το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι πως ο 30χρονος στόπερ θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ακαϊντίν είχε αρκετές ερωτήσεις για τα διοικητικά στελέχη της Φενέρ και παράλληλα και έλαβε ορισμένες απαντήσεις. Αν όλα είναι ρευστά και οι αντιδράσεις στα «καναρίνια» συνεχίζονται.

Παράλληλα, ο Ακαϊντίν είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον προπονητή, Ισμαέλ Καρτάλ. Ο οποίος τον Ιανουάριο τον παρότρυνε να φύγει με δανεισμό. Ο Ακαϊντίν ενημέρωσε τον Καρτάλ για τη διαχείριση του από τον Φατίχ Τερίμ και δήλωσε ικανοποιημένος στην Αθήνα. Πάντως, οι δύο άνδρες δεν συζήτησαν κάτι με ορίζοντα το καλοκαίρι, αφού η διαμόρφωση του ρόστερ δεν έχει τεθεί επί τάπητος στη Φενέρ.