Ο λόγος που ο Τερίμ αποφάσισε να μη βγει κανείς παίκτης σήμερα στο γήπεδο

Ο λόγος που ο Τερίμ αποφάσισε να μη βγει κανείς παίκτης σήμερα στο γήπεδο

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:57 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 12.04.2024

Με ασκήσεις στο γυμναστήριο συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την Παρασκευή την προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λαμία, με τον Φατίχ Τερίμ να διαχειρίζεται τους παίκτες του. Ο Τούρκος προπονητής δεν ανεβάζει υπερβολικά την ένταση, για να έχει όσο πιο ξεκούραστους τους «πράσινους».

Πολλοί ποδοσφαιριστές είχαν διεθνείς υποχρεώσεις με τις χώρες τους και δεν ξεκουράστηκαν στην προηγούμενη διακοπή. Αντιθέτως, ταλαιπωρήθηκαν με πολύωρα ταξίδια και παιχνίδια, άρα τώρα είναι η πρώτη κενή εβδομάδα μετά από καιρό.

Αυτός είναι ο λόγος που οι παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωί της Παρασκευής έμειναν στο γυμναστήριο του «Γεώργιος Καλαφάτης» και εκτέλεσαν ασκήσεις στα όργανα. Ο Τερίμ δεν τους έβγαλε στο γήπεδο και άφησε την τακτική για αύριο.

Ο μόνος που συνεχίζει να απέχει είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος γυμνάζεται μόνος του. Με τον Ολλανδό στόπερ να βρίσκεται πλέον εκτός των πλάνων του Τερίμ για τα ματς των Play Offs και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του το Σάββατο, με τον Τερίμ να γνωστοποιεί την αποστολή. Αν και πλέον δεν αναμένονται εκπλήξεις από τον «αυτοκράτορα», αφού έχει κλείσει πολύ το ροτέισον του.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Πρόγραμμα αποκλειστικά στο γυμναστήριο έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το πρωί της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης». Ατομικό ακολούθησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα».