H «απάντηση» του Παναθηναϊκού στα σενάρια για Τερίμ – Σάντος!

H «απάντηση» του Παναθηναϊκού στα σενάρια για Τερίμ – Σάντος!

Sportal newsroom 19:09 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 11.04.2024

Ο Παναθηναϊκός χαιρέτησε τον Φατίχ Τερίμ, για τον οποίο τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι είναι πιθανό να τον διαδεχθεί ο νυν τεχνικός της Μπεσίκτας Φερνάντο Σάντος.

Σε τουρκικό δημοσίευμα αναφερόταν ότι ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία με τον Φατίχ Τερίμ για τη νέα σεζόν, αλλά ήδη έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Φερνάντο Σάντος!

Τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης είναι πάρα πολύ δραστήρια και εφευρίσκουν διαρκώς μεταγραφικά σενάρια και δίνουν υπόσταση στις πιο τρελές φήμες. Ενώ συχνά τα ρεπορτάζ διογκώνουν τα πραγματικά νούμερα μιας συμφωνίας για λόγους εντυπωσιασμού.

Από τη μέρα που ο Φατίχ Τερίμ εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ο Παναθηναϊκός έχει την τιμητική του στην τουρκική φημολογία. Στα μέσα της εβδομάδας, το τριφύλλι συμπεριλήφθηκε στους ενδιαφερόμενους για τον μέσο της Αντάνα Ντεμίρ Σπορ, Γιουσούφ Σάρι.

Τώρα, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται ότι θα προβεί σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με έναν παλιό γνώριμο που εργάζεται στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη Μπεσίκτας: Τον Φερνάντο Σάντος. Ο οποίος - σύμφωνα με την τουρκική αναφορά - θα αντικαταστήσει το καλοκαίρι τον Τερίμ.

Την πληροφορία μεταφέρει το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Takvim Haber». Τονίζεται πως ο Σάντος δεν θα συνεχίσει στη Μπεσίκτας την επόμενη σεζόν κι έχει επαφές για να ξαναφορέσει την πράσινη φόρμα, μετά από δύο και πλέον δεκαετίες.

Ο Παναθηναϊκός, όπως ήταν λογικό, δεν μπήκε στη διαδικασία να σχολιάσει τα δημοσιεύματα των Τούρκων, που συνεχώς ανακαλύπτουν συμφωνίες. Σε ανάρτησή του, πάντως, στα social media φρόντισε να χαιρετήσει τον Φατίχ Τερίμ. Έβαλε φωτογραφία του 70χρονου προπονητή κι έγραψε: «Γεια σου κόουτς».

Το πιθανότερο είναι να μην συνδέεται αυτή η ανάρτηση με τα τουρκικά δημοσιεύματα για Σάντος. Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους, για τον Τερίμ και γενικά για την επόμενη μέρα στον πάγκο, από τη στιγμή που είναι γερά στο παιχνίδι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ θα παίξει και στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη.

Να θυμίσουμε ότι ο Σάντος είχε δουλέψει στον Παναθηναϊκό για λίγους μήνες το 2002, όμως ο τότε μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης τον είχε απολύσει υπό την πίεση του κόσμου και χωρίς να του παρέχει αρκετό χρόνο για να δουλέψει. Ο Πορτογάλος στην Ελλάδα συνέδεσε το όνομα του με την Εθνική, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αν και στο τριφύλλι άφησε ένα καλοδουλεμένο σύνολο που έφτασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ακόμα ότι ο Παναθηναϊκός έχει συμβόλαιο με τον Τερίμ μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εκφράσει την πρόθεση να διακόψει τη συνεργασία με τον «αυτοκράτορα».

Δείτε την ανάρτηση του Παναθηναϊκού