Η Άρσεναλ βλέπει Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Σκάουτς των Άγγλων στον προημιτελικό των Πειραιωτών

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

i

© Intime

Η Άρσεναλ βλέπει Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Σκάουτς των Άγγλων στον προημιτελικό των Πειραιωτών

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:22 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 18.04.2024

Υπό το βλέμμα των σκάουτς της Άρσεναλ θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός, για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

Μία σκληρή μάχη δίνει το βράδυ της Πέμπτης (18/4, 22:00) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League. Στο γήπεδο θα βρίσκονται χιλιάδες οπαδοί της τουρκικής ομάδας, όμως δεν θα είναι οι μόνοι που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Αυτό διότι η Άρσεναλ αποφάσισε να στείλει τους δικούς της... κατασκόπους στο «Σουκρού Σαράτζογλου». Συγκεκριμένα, ο αγγλικός σύλλογος θα έχει τους σκάουτς του στην έδρα της Φενέρ, προκειμένου να αξιολογήσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Βεβαίως, ιδιαίτερη βαρύτητα θα δώσουν στον Φερντί Κατιόγλου, ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τούρκος ήταν εκείνος που ξεχώρισε στο παιχνίδι της Ελλάδας, συμβάλλοντας ριζικά στη μείωση των «Καναρινιών». Βεβαίως, το γεγονός πως θα εστιάσουν στον αριστερό μπακ δεν σημαίνει πως το βλέμμα τους θα είναι στραμμένο μόνο εκεί.

Τάντιτς: «Κάναμε πολλά δώρα στον Ολυμπιακό, έχουμε υποχρέωση να περάσουμε» - Το πείραγμα του Καρτάλ στον Σέρβο

Ο Ντούσαν Τάντιτς εκπροσώπησε τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς το βράδυ της Πέμπτης, όπου ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Οταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ έγινε viral: Είχε πάρει τηλέφωνο τον VAR εν ώρα αγώνα (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:55 - 18.04.2024

Οταν ο διαιτητής του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ έγινε viral: Είχε πάρει τηλέφωνο τον VAR εν ώρα αγώνα (vids)

Ο διαιτητής που ορίστηκε στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ την Κυριακή (21/04, 20:30), Μιγκέλ Νογκέιρα, είχε πρωταγωνιστήσει πριν από μερικούς μήνες σε έναν αγώνα της Πόρτο με την Αρούκα.

Ο Σέρβος άσος πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του, πάντως, δέχθηκε το πείραγμα του προπονητή του Ισμαϊλ Καρτάλ: «Πίνεις νερό όλη την ώρα...», είπε ο Καρτάλ κι ο Τάντιτς απάντησε: «6-7 λίτρα την ημέρα. Πρέπει να τρέξω».

«Πιστεύω πως θα είναι ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες έχουν πολύ ποιότητα. Στο πρώτο ματς κάναμε πολλά λάθη και τους δώσαμε πολλά δώρα. Ελπίζω αύριο να αποφύγουμε τα λάθη και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι απ’ όλες τις απόψεις», είπε αρχικά ο Τάντιτς και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να το κάνουμε αυτό μπροστά στους φιλάθλους μας, για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, αθλητικά, τακτικά, ποιοτικά. Θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να οδηγήσουμε τη Φενέρ στα ημιτελικά, αυτή είναι η υποχρέωσή μας απέναντι σε όλους τους οπαδούς μας».

Για τους οπαδούς: «Έχουμε απίστευτους οπαδούς, από τους καλύτερους που έχω δει. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που μας δίνουν και την έξτρα ώθηση. Είναι ο 12ος παίκτης μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Οταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα, υπάρχουν χαρές και λύπες, είναι λογικό να έχεις τέτοιες ευθύνες. Αλλά γι’ αυτό παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα, γιατί μπορείς να αντεπεξέλθεις στην πίεση. Θα πρέπει να τους αναγκάσουμε να είναι δίπλα μας και είμαι βέβαιος πως θα είναι φανταστικοί και θα έχουμε επιτυχία όλοι μαζί».

Για τον πρώτο αγώνα: «Στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε αρχίσει καλά, είχαμε 1-2 ευκαιρίες, αλλά κάναμε κάποια λάθη κι άλλαξε τελείως το παιχνίδι. Αυτή τη φορά θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί όταν παίζεις με καλές ομάδες, κάθε λάθος τιμωρείται. Ελπίζω με το κυριαρχικό παιχνίδι και την ποιότητά μας θα δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό, που επίσης είναι καλή ομάδα και έχει ποιότητα».

Για τον συμπατριώτη του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. «Είναι ένας θρύλος για το σερβικό ποδόσφαιρο καταπληκτικό παιδί. Εύχομαι να κάνει καλή δουλειά για τον Ολυμπιακό».

Για το αν θα τηρήσει την υπόσχεσή του να βγάλει πρώτο σκόρερ τον Τζέκο: «Περιμένω να του δώσω και άλλες ασίστ. Όταν παίζεις στη θέση μου, θέλεις οι σέντερ φορ να είναι οι πρώτοι σκόρερ. Αυτό είναι επιτυχία για όλη την ομάδα, θέλεις πάντα να… ταϊζεις τον επιθετικό, να τον κάνεις χαρούμενο. Το πιο σημαντικό όμως είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για το ότι αύριο θα συμπληρώσει 50 εμφανίσεις με τη Φενέρ: «Είναι μεγάλη τιμή και θέλω να το συνδυάσω με πρόκριση. Θέλω να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους και ελπίζω να τα καταφέρουμε».