Οι Έλληνες στη Βουδαπέστη και το «καψώνι» των Ούγγρων

Ολυμπιακός

i

Ολυμπιακός/©Intime

Οι Έλληνες στη Βουδαπέστη και το «καψώνι» των Ούγγρων

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του στον αγώνα με τη Φερεντσβάρος.

Κόντρα στη Φερεντσβάρος θα βρεθεί απόψε ο Ολυμπιακός και μαζί θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του. Τον κόσμο που έχει στερηθεί η ομάδα όλο αυτόν τον καιρό με τα μέτρα της Κυβέρνησης, ενώ αρκετοί παίκτες των «ερυθρόλευκων» όπως και ο προπονητής τους Μεντιλίμπαρ, ήταν που είδαν για πρώτη φορά τους φιλάθλους τους στο ματς με τη Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκη.

Τώρα θα τους δουν και σε μία εκτός έδρας αναμέτρηση, καθώς ο Ολυμπιακός έχει πάρει εισιτήρια για την Ουγγαρία και σχεδόν 1.500 φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά θα είναι στο γήπεδο της Φερεντσβάρος και θα δώσουν τη δική τους «μάχη» στην κερκίδα με τη φωνή τους.

Αρκετές ημέρες στην Ουγγαρία

Δεν είναι μικρός ο αριθμός των φιλάθλων που θα έχει δίπλα του ο Ολυμπιακός, όμως αρκετοί απ' αυτούς προτίμησαν να είναι στη Βουδαπέστη κάποιες ημέρες νωρίτερα. Συγκεκριμένα, πολλοί από τους περίπου 1.500 φιλάθλους βρέθηκαν στη Βουδαπέστη από τη Δευτέρα, έτσι ώστε να κάνουν το ταξίδι αυτό και σε συνδυασμό με μία εκδρομή. Να μείνουν για ημέρες σε μία όμορφη πόλη, να δουν το μέρος και παράλληλα να δουν και την αγαπημένη τους ομάδα από κοντά σε ένα ευρωπαϊκό εκτός έδρας ματς.

Έκαναν τα… δικά τους οι Ούγγροι

Τα ξημερώματα της ημέρας του αγώνα, την Πέμπτη δηλαδή, οι οπαδοί της Φερεντσβάρος έκαναν τα δικά τους στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες οπαδοί της ομάδας τοποθέτησαν βεγγαλικά κοντά στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού, έτσι ώστε να κάνουν φασαρία και να ξυπνήσουν τα μέλη της αποστολής των «ερυθρόλευκων». Είναι μία διαδικασία την οποία κάνουν αρκετοί οπαδοί ξένων ομάδων σε ματς της Ευρώπης. Ευτυχώς αυτό ήταν κάτι που κράτησε για μερικά δευτερόλεπτα.

Το συμβάν αυτό το κατάλαβαν και αρκετοί Έλληνες οπαδοί οι οποίοι έχουν κλείσει και μένουν κοντά στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού και κατάλαβαν τι συνέβη. Παράλληλα, υπήρχαν κάποιοι άλλοι που ήταν και έξω στους δρόμους εκείνη την ώρα και άκουσαν επίσης τι έγινε...