Το δίλημμα είναι Ντόη ή Ρέτσος και η απάντηση υπάρχει

Ανδρέας Ντόη

i

© Intime

Το δίλημμα είναι Ντόη ή Ρέτσος και η απάντηση υπάρχει

Διονύσης Βερβελές 10:37 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:02 - 22.02.2024

Ο Μεντιλίμπαρ έχει στο μυαλό του σίγουρα τον Κάρμο και θα αποφασίσει για τον παρτενέρ του…

Μπορεί ο Νταβίντ Κάρμο να ήρθε στον Ολυμπιακό τέλη Ιανουαρίου και συγκεκριμένα τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, ωστόσο έχει ήδη προλάβει να παίξει σε τέσσερα ματς της ομάδας.

Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε τρία στην Ελλάδα και σε ένα στην Ευρώπη, στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος. Σε αυτές τις αναμετρήσεις ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έχει δείξει ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή.

Αυτό είναι κάτι που δεν το λέει μόνο ο κόσμος, αλλά το βλέπουν και το παραδέχονται και μέσα στην ομάδα. Γι΄ αυτό άλλωστε και στο ματς με τη Φερεντσβάρος, εκτός έδρας, ο Κάρμο είναι ο ένας σίγουρος στο κέντρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα ο Μεντιλίμπαρ αυτόν που ψάχνει είναι τον παρτενέρ του Κάρμο. Οι επιλογές δεν είναι πολλές, ο Ντόη ή ο Ρέτσος θα είναι βασικός στην Ουγγαρία.

Γιατί ο Ντόη

Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ο Μεντιλίμπαρ όμως φαίνεται να προτιμά τον Ντόη και πιθανότατα αυτός θα είναι ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός. Γιατί προτιμά τον Ντόη; Γιατί αυτόν έχει δει περισσότερο το διάστημα αυτό που είναι στην ομάδα, καθώς ο Ρέτσος ήταν τραυματίας.

Οπότε ο Ντόη είναι αυτός ο οποίος συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Είναι τέτοια η σημασία του ματς που ο Ισπανός προτιμά παίκτες τους οποίους έχει δοκιμάσει μέχρι τώρα και δε θέλει να ρισκάρει.

Βέβαια από την άλλη τον Ρέτσο τον έβαλε στην Τούμπα αλλαγή στο τέλος, όμως, με τα τωρινά δεδομένα όλα δείχνουν πως ο Ντόη θα είναι αυτός ο οποίος θα αγωνιστεί βασικός στο ματς.

Με το δίδυμο Κάρμο και Ντόη άλλωστε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς κράτησε το μηδέν με τους Ούγγρους, όπως μόνο τυχαίος δεν ήταν ο αποκλεισμός του νεαρού αμυντικού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πήρε τις ανάσες για να είναι πιο… φρέσκος απόψε στην «Groupama Arena».