Οπαδοί της Φερεντσβάρος έκαναν χαμό με πυροτεχνήματα τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού (vids)

Οπαδοί της Φερεντσβάρος έκαναν χαμό με πυροτεχνήματα τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:42 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 22.02.2024

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/2) οπαδοί της Φερεντσβάρος βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού κι έκαναν χαμό με πυροτεχνήματα με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός κι η Φερεντσβάρος ετοιμάζονται για τη δεύτερη «μάχη» τους στα play off του Europa Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να υπερασπιστούν το 1-0 του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Bέβαια, οι Πειραιώτες θα έχουν δύσκολο έργο καθώς στη «Groupama Arena» θα βρίσκονται 22 χιλιάδες οπαδοί της Φερεντσβάρος. Θυμίζουμε ότι η ουγγρική ομάδα ανακοίνωσε πως ο αγώνας θα είναι sold out.

Οι οπαδοί της Φερεντσβάρος θέλησαν να προϊδεάσουν τους «ερυθρόλευκους» για το τι τους περιμένει το βράδυ της Πέμπτης στην κατάμεστη έδρας τους. Συγκεκριμένα, οι ultras της ουγγρικής ομάδας βρέθηκαν στις 3 τα ξημερώματα έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή του Ολυμπιακού και τους ξύπνησαν κάνοντας χαμός με πυροτεχνήματα.

«Να γίνει κόλαση το σπίτι»

Παράλληλα, ο τεχνικός της Φερεντσβάρος μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Όταν είπα να γίνει κόλαση στο σπίτι, το εννοούσα. Ο κόσμος δεν πρέπει απλώς να παρακολουθεί, να μην στεναχωριέται αν μια πάσα ή μια πάσα αστοχεί, αλλά να πιστεύει ότι μπορούμε να κερδίσουμε, να πιστέψουμε στην ομάδα. Δεν πρέπει να ξεκινήσουμε βάζοντας τα πάντα σε μια σελίδα. Μπορεί να έρθει η στιγμή που πρέπει να το παρατήσουμε, αλλά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να παίξουμε με μεγάλη πίστη»