Μπρούνο Φερνάντες: «Δεν έχω αλλάξει από τότε που έγινα αρχηγός»

Μπρούνο Φερνάντες

i

© Prtscr

Μπρούνο Φερνάντες: «Δεν έχω αλλάξει από τότε που έγινα αρχηγός»

Sportal newsroom 15:22 - 29.11.2023

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου εν όψει του αγώνα με τη Γαλατασαράι (29/11, 19:45), σχολίασε την κριτική που του ασκείται λόγω της αρχηγίας.

Η αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Γαλατασαράι, είναι καθοριστική για την εξέλιξη του ομίλου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοχεύει στη νίκη, για να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και να αποβάλλει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μετρούν μια νίκη σε τέσσερις αγώνες στο Champions League και η εικόνα τους τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων δεν ενθουσιάζει.

Από την έντονη κριτική που δέχεται φέτος η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, δεν γλίτωσε ούτε ο αρχηγός Μπρούνο Φερνάντες, οποίος μετρά μόλις τέσσερα γκολ και τέσσερις τελικές πάσες σε 18 εμφανίσεις. Ο ίδιος πάντως ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου και έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

«Προφανώς δεν αρέσει σε κανέναν να του ασκείται κριτική, αλλά την ίδια ώρα πρέπει να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα μου. Πιθανώς δεν είμαι πάντα σωστός, αλλά στο κεφάλι μου εκείνη την στιγμή είναι η σωστή απόφαση. Είναι φυσιολογικό όταν παίζεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σου ασκείται κριτική. Απλά πρέπει να ανταπεξέλθω».

«Τώρα υπάρχει και η αρχηγεία, πάντα θα υπάρχει κάτι. Η συγκέντρωσή μου είναι στην ομάδα, το σταφ και σε όλους με όσους δουλεύουν κάθε μέρα. Νομίζω πως είναι όλοι χαρούμενοι με εμένα. Δεν έχω αλλάξει από τότε που έγινα αρχηγός. Είμαι ανοιχτός με όλους και κανένας δεν έχει πρόβλημα μαζί μέχρι τώρα. Έτσι, νομίζω πως θα συνεχίσω έτσι».