Ο Μέσι έκανε unfollow τον Γκαρνάτσο και ο Φέρντιναντ πήρε το μέρος του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρίο Φέρντιναντ

i

printscreen

Ο Μέσι έκανε unfollow τον Γκαρνάτσο και ο Φέρντιναντ πήρε το μέρος του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 09:51 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 29.11.2023

Ο Ρίο Φέρντιναντ αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Μέσι έκανε unfollow τον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στο instagram λόγω της αγάπης του νεαρού επιθετικού για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίρνει το μέρος του παίκτη των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είναι γνωστός για την αγάπη του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο παρόλο που είναι Αργεντινός. Ενδεικτικό της συμπάθειάς του προς τον Πορτογάλο είναι ένα ποστ που είχε κάνει το 2022, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του στο instagram, γράφοντας «Ο καλύτερος όλων των εποχών». Αυτή η ανάρτησή του είχε αποτελέσει το «κερασάκι στην τούρτα» για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έκανε unfollow τον συμπατριώτη του στα social media. 

Αυτό όμως φαίνεται πως δεν επηρεάζει τον Γκαρνάτσο, ο οποίος δεν σταματάει να δείχνει την προτίμησή του προς τον Κριστιάνο ανά πάσα στιγμή. Στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον μάλιστα, ο Αργεντινός σκόραρε με ένα τρομερό «ψαλιδάκι» και πανηγύρισε με το χαρακτηριστικό «Siu» του Πορτογάλου σταρ της Αλ Νασρ

Ο Ρίο Φέρντιναντ λοιπόν πήρε θέση για την όλη ιστορία, λέγοντας πως του αρέσει το γεγονός ότι ο νεαρός επιθετικός της Γιουνάιτεντ δεν δίνει σημασία για τίποτα. «Ξέρεις τι μου αρέσει σε αυτόν; Ότι δεν τον νοιάζει τίποτα απολύτως», είπε μιλώντας στο κανάλι του Youtube, Vibe with Five και συνέχισε. 

Γκαρνάτσο, είσαι θεός: Έκανε έναν πιτσιρικά να κλαίει από χαρά με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δώρο που του έκανε για τα γενέθλιά του (vid)
PREMIER LEAGUE

19:38 - 28.11.2023

Γκαρνάτσο, είσαι θεός: Έκανε έναν πιτσιρικά να κλαίει από χαρά με το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δώρο που του έκανε για τα γενέθλιά του (vid)

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο μετά από μία προπόνηση έφτιαξε την ημέρα ενός πιτσιρικά, δίνοντάς του τα παπούτσια που φορούσε όταν έβαλε το τρομερό γκολ με ψαλιδάκι στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον.

«Ο Γκαρνάτσο μου είπε ότι ο Μέσι δεν τον ακολουθεί πλέον στα social media, επειδή δεν έχει κρύψει ποτέ ότι προτιμάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν τον νοιάζει καθόλου, "Είμαι φαν του Ρονάλντο, Ποιος είναι ο goat; Ο Ρονάλντο", λέει ακόμα και όταν είναι στην αποστολή της Αργεντινής», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ