Μήνυμα... πολέμου από τους οπαδούς της Γαλατασαράι ενόψει Γιουνάιτεντ: «Αφήστε τα κινητά κι ελάτε στον πόλεμο»

Οπαδοί Γαλατασαράι

i

PrtScr

Μήνυμα... πολέμου από τους οπαδούς της Γαλατασαράι ενόψει Γιουνάιτεντ: «Αφήστε τα κινητά κι ελάτε στον πόλεμο»

Κώστας Τόπας 12:05 - 29.11.2023

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Γαλατασαράι έστειλαν ένα ιδιαίτερο μήνυμα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δραματική βραδιά για μια ιστορική ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που το βράδυ της Τετάρτης (29/11, 22:00) θα βιώσει την προσωπική της «κόλαση» στο γήπεδο «Αλί Σάμι Γιεν» της Κωνσταντινούπολης. Η κατάσταση είναι ακραία για την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ.

Αν η ιστορική ομάδα του «Ολντ Τράφορντ» χάσει από την Γαλατασαράι, θα αποκλειστεί από το Champions League. Αν αυτή η ήττα συνδυαστεί με νίκη της Κοπεγχάγης επί της Μπάγερν, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα βρεθούν ακόμη και εκτός Europa League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια στον όμιλό της στο Champions League.

Από την άλλη πλευρά, η Γαλατασαράι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της απόψε για να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Γι' αυτό και θέλει τους οπαδούς στο πλάι της. Οι οργανωμένοι της τουρκικής ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλαν ένα μήνυμα στους φιλάθλους, λέγοντας τους πως δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«90 λεπτά επιθετικής υποστήριξης. Ελάτε στον πόλεμο με την ομάδα!», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Γαλατασαράι.