Η ανυπομονησία του Φερνάντες και το μήνυμα... υπομονής

Πάολο Φερνάντες

i

©Tourette Photography

Η ανυπομονησία του Φερνάντες και το μήνυμα... υπομονής

Κώστας Τσίλης 19:22 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 11.12.2023

Ο Φερνάντες μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση της ΑΕΚ και πλέον είναι δεδομένο πως προσπαθεί να διαχειριστεί την ανυπομονησία του

Ο Πάολο Φερνάντες πέρασε ίσως την πιο δύσκολη περίοδο στην καριέρα του. Δεν είναι δα και μικρό πράγμα, από εκεί που περίμενε την αγωνιστική του απογείωση μετά την δουλειά στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ, να έχει βρεθεί εδώ και έξι μήνες να δουλεύει για να επιστρέψει και πάλι δυνατός στο γήπεδο.  Πλέον ο Ισπανός μετρά αντίστροφα. Όμως ίσως αυτό να είναι και το δυσκολότερο διάστημα. 

Ο Φερνάντες βλέπει πως είναι κοντά στην επιστροφή στην δράση. Αλλά είναι πολύ σαφές πως η ανυπομονησία έχει κτυπήσει... κόκκινο. Όσο πιο κοντά έρχεται η επιστροφή, τόσο πιο πολύ μετράει τις ώρες. Και φαίνεται πως ο ίδιος προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή την ανυπομονησία του. "Μείνε υπομονετικός, θα έρθει ο καιρός σου" ήταν το μήνυμα που έστειλε, πρώτα στον εαυτό του ο Φερνάντες, μ' ένα βιντεάκι στο Instagram.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει μπει στην τελική ευθεία για να επιστρέψει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς. Και η εκτίμηση είναι πως αυτό μπορεί να γίνει προς το τέλος του μήνα ή στις αρχές του Γενάρη. Κάτι που έχει δεδομένα βάλει τον Φερνάντες σε μια διαδικασία να μετράει μια προς μια τις μέρες, σαν φυλακισμένος.