Επικό σαρδάμ από τον Σάντος: Μπέρδεψε το Κύπελλο Τουρκίας με αυτό της Ελλάδας (vid)

Φερνάντο Σάντος

i

PrtScr

Επικό σαρδάμ από τον Σάντος: Μπέρδεψε το Κύπελλο Τουρκίας με αυτό της Ελλάδας (vid)

Κώστας Τόπας 13:08 - 14.01.2024

Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από το μυαλό του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με την Μπεσίκτας έκανε επικό σαρδάμ κι αναφέρθηκε στο Κύπελλο της χώρας μας.

Ο Φερνάντο Σάντος οδήγησε την Μπεσίκτας στην πρώτη της νίκη για το 2024, στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της τουρκικής ομάδας, καθώς οι «μαυραετοί» επικράτησαν 3-0 της Καραγκυμρούκ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το σφύριγμα της λήξης, ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδος μίλησε για τους φιλάθλους, τους παίκτες του αλλά και για το... Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπερδεύτηκε, καθώς θέλησε να αναφερθεί στο Κύπελλο Τουρκίας και στην αναμέτρηση της Μπεσίκτας με την Εγιούπσπορ, αλλά αντί αυτού έκανε λάθος στην ομιλία του και μίλησε για την Ελλάδα, εδώ από όπου πέρασε από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ αλλά και την εθνική ομάδα.

«Έχουμε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος, ε.. Τουρκίας σε δύο μέρες. Δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε κάτι συνέχεια. Θα παίξουμε ενάντια σε μια δυνατή ομάδα. Μια ομάδα που ξέρει πώς να παίζει και να τρέχει. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να κερδίζουν τρόπαια. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον αγώνα της Εγιούπσπορ», είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.