Φέρντιναντ: «Κάθε φορά που βλέπω τον Κέιν μετά από χατ-τρίκ με την μπάλα, κάνω εμετό μέσα στο στόμα μου»

Φέρντιναντ - Κέιν

i

© PrtScr

Φέρντιναντ: «Κάθε φορά που βλέπω τον Κέιν μετά από χατ-τρίκ με την μπάλα, κάνω εμετό μέσα στο στόμα μου»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:12 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 16.11.2023

Ο Ρίο Φέρντιναντ μίλησε με καυστικό τρόπο για τον Χάρι Κέιν και τις φετινές του επιδόσεις.

Ο Χάρι Κέιν αποτελεί έναν από τους πιο «καυτούς» επιθετικούς στην Ευρώπη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σε 11 αγωνιστικές της Bundesliga με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, ο πρώην φορ της Τότεναμ μετράει ήδη 17 γκολ, περνώντας έτσι τους Νίκλας Φίλκρουγκ και Κρίστοφερ Ενκουκού που αναδείχθηκαν κορυφαίοι σκόρερ του γερμανικού πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2022/2023 με 16 τέρματα. 

Με αφορμή το εκρηκτικό ξεκίνημα του Άγγλου διεθνή επιθετικού, ο Ρίο Φέρντιναντ μίλησε με καυστικό τρόπο στο podcast του «FIVE» για τις επιδόσεις του Κέιν, αλλά και για τα συναισθήματα που έχει όταν ο 30χρονος σούπερ σταρ πετυχαίνει χατ-τρικ. 

«Κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν το τρίτο του χατ-τρικ. Κάθε φορά που βλέπω το όνομά του να εμφανίζεται με την μπάλα του αγώνα και ένα χατ-τρικ, κάνω εμετό μέσα στο στόμα μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ρήτρα που ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ο Κέιν αναγκάζοντας την Μπάγερν να βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη

Όπως αποκαλύπτει η Sport Bild, ο Κέιν θα έχει ακόμα ένα λόγο να συνεχίσει να σκοράρει αλλά και να μοιράζει ασίστ. Σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα λοιπόν, ο 30χρονος άσος έχει μια ρήτρα στο συμβόλαιο του η οποία ορίζει ότι αν έχει συμμετοχή σε 40 τέρματα τότε θα λάβει ένα χρηματικό μπόνους ύψους 250.000 ευρώ. 

Αυτήν τη στιγμή ο Κέιν εκτός από τα 21 τέρματα, έχει μοιράσει και επτά ασίστ οπότε έχει ήδη άμεση συμμετοχή σε 28 γκολ της Μπάγερν Μονάχου σε όλες τις διοργανώσεις και όλα δείχνουν πως δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να ενεργοποιήσει τη σχετική ρήτρα.