Το ανέκδοτο του Τούχελ άνοιξε την όρεξη στη Μπάγερν για τον Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Stu Forster/Getty Images

Το ανέκδοτο του Τούχελ άνοιξε την όρεξη στη Μπάγερν για τον Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 15:14 - 15.11.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει στο στόχαστρο της Ρεάλ, ωστόσο φαίνεται πως οι δηλώσεις του Τόμας Τούχελ για την ένταξη του Γάλλου αστέρα στη Μπάγερν Μονάχου, άνοιξε την όρεξη των Βαυαρών.

«Ακόμα και με ποδήλατο θα πάω να πάρω τον Εμπαπέ αν θέλει να έρθει στη Μπάγερν». Ποιος θα το φανταζόταν ότι το αστείο του Τόμας Τούχελ θα οδηγούσε τόσο γρήγορα στην εμφάνιση νέων φημών. Ο ισπανικός Τύπος μας είχε συνηθίσει να τρεφόμαστε με την παραμικρή ένδειξη για να εικασίες για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ. Αλλά όχι ο γερμανικός Τύπος. Κι όμως, την Τετάρτη (15/11), το «Sport1» αναφέρει τις πιθανότητες που υπάρχουν ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 να φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Ακόμη κι αν σύντομα θα είναι ελεύθερος να συζητήσει με το σύλλογο της επιλογής του (από την 1η Ιανουαρίου) οι πιθανότητες ώστε ο Εμπαπέ να προσγειωθεί στο Μόναχο σε έξι μήνες φαίνονται πως δεν είναι αρκετές. Κι αυτό διότι ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν διεκδικεί ένα μεγάλο ποσό για συμβόλαιο και η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει συνηθίσει να τέτοιες δαπάνες. Τουλάχιστον όσον αφορά τους μισθούς, μιας και το περασμένο καλοκαίρι έφτασε τα 100 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει την Τότεναμ να παραχωρήσει τον Χάρι Κέιν.

Με άλλα λόγια, ο Κιλιάν Εμπαπέ, αν μια μέρα θελήσει να πάει στην Μπάγερν Μονάχου, τότε θα πρέπει να κάνει τεράστιες οικονομικές θυσίες. Αυτό ισχύει και για άλλους συλλόγους που κοιτάζουν τον Γάλλο επιθετικό, με πρώτη την Ρεάλ Μαδρίτης. η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ δεν έχει εγκαταλείψει τον Κιλιάν Εμπαπέ

Ξεκίνησε η γκρίνια στην Παρί για τον Εμπαπέ από τους συμπαίκτες του: «Παίζει για τον εαυτό του και όχι για την ομάδα»
LIGUE 1

12:12 - 12.11.2023

Ξεκίνησε η γκρίνια στην Παρί για τον Εμπαπέ από τους συμπαίκτες του: «Παίζει για τον εαυτό του και όχι για την ομάδα»

Το κλίμα στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι και το καλύτερο, αφού δημοσίευμα της «Equipe» αναφέρει ότι οι συμπαίκτες του Κιλιάν Εμπαπέ είναι δυσαρεστημένοι με την εικόνα που παρουσιάζει ο Γάλλος αστέρας, ο οποίος φαίνεται ότι τον ενδιαφέρει ο εαυτός του και όχι η ομάδα.

Ωστόσο, οι Μαδριλένοι θα περιμένουν να ανοίξει πρώτος την πόρτα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστές κι έπειτα θα κινήσει τα νήματα για να τον αποκτήσει. Κοντά στην Ρεάλ βρίσκεται και η Λίβερπουλ, η οποία καραδοκεί στη γωνία, παρακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.