FIFA: Οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές για το 2023 - Μία ακόμα γυναίκα μπήκε στη λίστα (pic)
i

Σιδηρόπουλος και Παπαπέτρου / © Intime

FIFA: Οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές για το 2023 - Μία ακόμα γυναίκα μπήκε στη λίστα (pic)

Sportal newsroom 18:53 - 06.01.2023

Μία ακόμα γυναίκα θα εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνές επίπεδο, όσον αφορά το κομμάτι της διαιτησίας, με την FIFA να γνωστοποιεί τη λίστα για το 2023.

Η FIFA έκανε γνωστή τη λίστα των διεθνών διαιτητών για το 2023 και η ελληνική εκπροσώπηση είχε μία ακόμη προσθήκη από πέρυσι. Πιο αναλυτικά, στην βαθμίδα μπήκε και η Ειρήνη Πίγγου, η οποία θα αποτελέσει την 11η ρέφερι από τη χώρας μας που θα σφυρίζει και εκτός συνόρων. 

Τα υπόλοιπα ονόματα πάνω κάτω γνωστά με τους Αντωνίου Ελένη, Διαμαντόπουλο Αριστοτέλη, Φωτιά Βασίλειο, Κουμπαράκη Στέφανο, Μανούχο Ευάγγελο, Μυλοπούλου Αναστασία, Παπαδόπουλο Ιωάννη, Παπαπέτρου Αναστάσιο, Τσιοφλίκη Ανδρομάχη και Τάσο Σιδηρόπουλο, να συμπληρώνουν τον σχετικό κατάλογο.

Θυμίζουμε πως κορυφαίος Έλληνας στη σχετική λίστα αποτελεί ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, ο οποίος έχει δώσει και το παρόν στα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς. Την φετινή σεζόν έχει σφυρίξει τις αναμετρήσεις Πόρτο - Μπριζ και Ρέιντζερ - Ουνιόν για το Champions League, τα παιχνίδια Μπέτις - Ρόμα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σέριφ για το Europa League και τους αγώνες Αυστρία - Γαλλία και Ουκρανία - Σκωτία για το Nations League.

Tags: