Φίλαθλος της Μαρσέιγ έπαθε καρδιακή προσβολή μετά από επίθεση των οπαδών της Ναντ

Φίλαθλος της Μαρσέιγ έπαθε καρδιακή προσβολή μετά από επίθεση των οπαδών της Ναντ

Sportal newsroom 20:44 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 02.09.2023

Ένας οπαδός της Μαρσέιγ έπαθε καρδιακή προσβολή μετά από επίθεση οργανωμένων φιλάθλων της Ναντ.

Το απόγευμα της Παρασκευής (1/9), κατά τη διάρκεια του αγώνα Ναντ-Μαρσέιγ (1-1), ένας οπαδός των Μασσαλών υπέστη καρδιακή προσβολή στις εξέδρες του γηπέδου.  

Ένας άνδρας, υποστηρικτής της Μαρσέιγ, υπέστη καρδιακή προσβολή. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συντρόφου του θύματος, στο Twitter, η οικογένεια δέχθηκε «επίθεση» κατά τη συνάντηση. «Φτύσιμο, ύβρεις, μπύρες στο πρόσωπο», σύμφωνα με σχόλια που αναφέρονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο σύζυγός μου, θέλοντας να υπερασπιστεί την οικογένειά του, έπαθε έμφραγμα. Και εδώ πάλι κάποιοι ηλίθιοι από τη γκαλερί του Λίγηρα δεν είχαν κανένα σεβασμό, selfies μπροστά στο ασθενοφόρο, πάλι βρισιές...». Η σκηνή αυτή έγινε μπροστά στα μάτια ενός 6χρονου παιδιού που βίωνε τον πρώτο του αγώνα σε γήπεδο ποδοσφαίρου. «Ο πατέρας του παραλίγο να πεθάνει υπερασπιζόμενος την οικογένειά του», εξηγεί η σύντροφος του θύματος.

Οι άνθρωποι της ασφαλείας τοποθετήθηκαν κατά μήκος του πλέγματος μεταξύ των κερκίδων, μετά τις πρώτες συγκρούσεις και προσβολές μεταξύ Ναντ και Μαρσέιγ. Σύμφωνα με συγγενείς του συλλόγου, το άτομο υπέστη καρδιακή προσβολή και «διασώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο».

Ισόπαλες χωρίς τέρματα Μπρεστ και Ρεν - Τρείς ισοπαλίες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού
LIGUE 1

20:15 - 02.09.2023

Ισόπαλες χωρίς τέρματα Μπρεστ και Ρεν - Τρείς ισοπαλίες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Μπρεστ και Ρεν, με την φιλοξενούμενη και προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊού στο UEFA Europa League, να μην παρουσιάζει πειστική εικόνα και να «γλιτώνει» από την πιο επικίνδυνη Μπρεστ.

Από την πλευρά ενός προσωπικού ασφαλείας από την Ναντ, επιβεβαιώνεται ότι ο 39χρονος άνδρας σώθηκε κυρίως από δύο καρδιακές προσβολές χάρη στον εξοπλισμό που υπήρχε στο γήπεδο και την «ταχεία επέμβαση» των διασωστών που κάλεσαν ιατρικό κανάλι για το προσωπικό ασφαλείας.