Ισόπαλες χωρίς τέρματα Μπρεστ και Ρεν - Τρείς ισοπαλίες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού

Μπρεστ - Ρεν

i

©printscreen

Ισόπαλες χωρίς τέρματα Μπρεστ και Ρεν - Τρείς ισοπαλίες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού

Κωνσταντίνος Ζήκος 20:15 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 02.09.2023

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Μπρεστ και Ρεν, με την φιλοξενούμενη και προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊού στο UEFA Europa League, να μην παρουσιάζει πειστική εικόνα και να «γλιτώνει» από την πιο επικίνδυνη Μπρεστ.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο θέαμα και επικίνδυνες φάσεις, Μπρεστ και Ρεν αναδείχθηκαν ισόπαλες με το τελικό 0-0. Η Ρεν, προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του UEFA Europa League. Θυμίζουμε, η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο του «τριφυλλιού», πέρα από την Ρεν, την Βιγιαρεάλ και την Μακάμπι Χάιφα. 

To παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερα υψηλό ρυθμό και η κατοχή ήταν μοιρασμένη για τις δύο ομάδες. Η γηπεδούχος Μπρεστ ήταν όμως εκείνη που έφτασε πιο κοντά στην επίτευξη κάποιου τέρματος. Ενδεικτικό της κατάστασης, το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν expected goals που έφτασαν το 1,30, ενώ η Ρεν μόλις 0,26.

Η Μπρεστ με την συγκεκριμένη ισοπαλία «σκαρφαλώνει» στην 3η θέση της βαθμολογίας με 2 νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Η Ρεν από την άλλη ακολουθεί στην 4η θέση, αήττητη, με μία νίκη και τρείς ισοπαλίες.

H ενδεκάδα της Ρεν: Μανταντά, Τρουφέρ (89΄ Μπελοσιάν), Τεάτ, Ομάρι, Ασινιόν, Μπλα, Γκουϊρί (68΄ Σαλάχ), Λε Φι (46΄ Σανταμαρία), Μάτιτς, Μπουριγκό (46΄ Ντουέ), Καλιμουεντό (90΄+3 Ρίντερ).