Με πρωταγωνιστή τον Μπέλιγχαμ η Ρεάλ Μαδρίτης «καθάρισε» τη Χετάφε - «Βροχή» από γκολ στο Σοσιεδάδ-Γρανάδα
i

©Photo by Denis Doyle/Getty Images

Με πρωταγωνιστή τον Μπέλιγχαμ η Ρεάλ Μαδρίτης «καθάρισε» τη Χετάφε - «Βροχή» από γκολ στο Σοσιεδάδ-Γρανάδα

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:25 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:57 - 02.09.2023

Με το γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Ρεάλ Μαδρίτης επκράτησε της Χετάφε με 2-1, ενώ νωρίτερα η Ρεάλ Σοδιεδάδ νίκησε στη ματσάρα κόντρα στη Γρανάδα με 5-3.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη ματς-θρίλερ στο ανακαινισμένο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ να πετυχαίνει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού το νικητήριο γκολ, στη νίκη της «βασσίλισας» επί της Χετάφε με 2-1. 

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς πήραν το προβάδισμα μόλις στο 11ο λεπτό με τον Μπόρχα Μαγιοράλ. Η μπάλα πήγε στον Ισπανό επιθετικό μετά από κακή λειτουργία της αντίπαλης άμυνας, αυτός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Κέπα και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Ωστόσο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση, με αποτέλεσμα να φέρυν το ματς στα ίσια στο 47ο λεπτό με τον Χοσέλου. Ο Ισπανός εξτρέμ πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή, και έστειλε την μπάλα χαμηλά μέσα από το δεξί δοκάρι του Σόρια για το 1-1 της Ρεάλ

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πέτυχε το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος διεθνής πήρε την μπάλα από μια επαναφορά μέσα στην περιοχή και τέλειωσε την φάση, στην κάτω δεξία γωνία, κάνοντας έτσι την ανατροπή.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πανηγύρισε τη νίκη στη ματσάρα κόντρα στη Γρανάδα με 5-3, για την 4η αγωνιστική της La Liga. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό με τον Ταφένσα Κούμπο. Ο Ιάπωνας εξτρέμ με εξαιρετικό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του, όμως η Γρανάδα έφερε το ματς στα ίσια με το αυτογκόλ του Νορμάντ. Η Σοσιεδάδ έβγαλε αντίδραση και πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Κούμπο

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν από εκεί που είχαν μείνει από το πρώτο ημίχρονο, καθώς με τα τέρματα των Ζουμπιμέντι (59ο λεπτό) και Μπαρενετσέα (67ο λεπτό) πήραν ισχυρό προβάδισμα κόντρα στη Γρανάδα. Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ πέτυχε και πέμπτο γκολ, χάρη στο αυτογκόλ του Μιγκέλ (76ο λεπτό), ενώ το σκορ για τους φιλοξενούμενους μείωσαν οι Μπόγιε (83ο λεπτό) και Ζαραγόσα (90ο λεπτό).    

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (5ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ