Επίθεση του προέδρου της La Liga στον Ρουμπιάλες: «Είναι ένας τρελός που υπονόμευσε την αξιοπρέπεια της Ερμόσο και της Ισπανίας»

Χαβιέ Τέμπας

i

©PrtScr

Επίθεση του προέδρου της La Liga στον Ρουμπιάλες: «Είναι ένας τρελός που υπονόμευσε την αξιοπρέπεια της Ερμόσο και της Ισπανίας»

Κώστας Τσιακλής • 18:23 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, εξαπέλυσε επίθεση στον Λουίς Ρουμπιάλες για την όλη του συμπεριφορά μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, εξαπέλυσε επίθεση στον πρώην πλέον πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες. Ο Τέμπας σχολίασε την όλη συμπεριφορά του Ρουμπιάλες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών και είπε μεταξύ άλλων πως με τη στάση του υπονόμευσε την αξιοπρέπεια της Τζένιφερ Ερμόσο και γενικότερα της Ισπανίας.

Το απόλυτο χάος επικρατεί στην Ισπανία μετά την ενέργεια του πρώην προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες. Συγκεκριμένα ο 46χρονος κατά τη διάρκεια της στέψης των Ισπανίδων φίλησε την Τζένιφερ Ερμόσο στο στόμα, με τις μαρτυρίες να δείχνουν ότι αυτό συνέβη χωρίς τη θέλεση της. Ο ίδιος πάντως όπως και η Ισπανική Ομοσπονδία υποστηρίζουν ότι το φιλί αυτό ήταν συναινετικό.

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, εξαπέλυσε επίθεση στον Ρουμπιάλες και τον κατηγόρησε για τη γενικότερη συμπεριφορά του. Υπενθυμίζουμε ότι ένα βίντεο τον είχε πιάσει να δείχνει τα γεννητικά του όργανα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Ο Τέμπας λοιπόν τον κατηγόρησε μεταξύ άλλων πως υπονόμευσε την αξιοπρέπεια τόσο της Τζένιφερ Ερμόσο όσο και της Ισπανίας.

Νέο βίντεο: Η Ερμόσο και οι συμπαίκτριές της αστειεύονταν για το φιλί του Ρουμπιάλες και τον αποθέωναν μέσα στο πούλμαν
LA LIGA

09:24 - 30.08.2023

Νέο βίντεο: Η Ερμόσο και οι συμπαίκτριές της αστειεύονταν για το φιλί του Ρουμπιάλες και τον αποθέωναν μέσα στο πούλμαν

Ενα νέο βίντεο κυκλοφορεί στα social media, το οποίο δείχνει την Τζένι Ερμόσο να κάνει πλάκα με τις άλλες παίκτριες της εθνικής Ισπανίας, μετά το φιλί που της έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας, Λουίς Ρουμπιάλες.

«Είναι ανάξιο να αναγκάζουμε τους παίκτες της εθνικής ομάδας και να επικεντρωνόμαστε σε αυτούς ή στην καυτή τους αντίδραση. Δεν φταίνε για την εικόνα της Ισπανίας που δίνει ο Ρουμπιάλες. Καμία πολιτική υποκρισία δεν δικαιολογεί ότι η εικόνα της Ισπανίας έχει εκπροσωπηθεί από έναν τρελό που αγγίζει τα γεννητικά του όργανα, αναγκάζει τα φιλιά, κουβαλάει παίκτες σαν το σακί και αγγίζει τη βασίλισσα ακατάλληλα [με το χέρι γύρω από τους ώμους της] σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Δεν είναι θέμα αριστεράς ή δεξιάς, ο Ρουμπιάλες δεν υπονόμευσε μόνο την αξιοπρέπεια της Τζένι με τη στάση του, αλλά και της Ισπανίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τέμπας.