Νέα άσεμνη χειρονομία από τον Ρουμπιάλες: Εδειχνε τα γεννητικά του όργανα κατά τους πανηγυρισμούς

Λουίς Ρουμπιάλες

i

PrtScr

Νέα άσεμνη χειρονομία από τον Ρουμπιάλες: Εδειχνε τα γεννητικά του όργανα κατά τους πανηγυρισμούς

Κώστας Τόπας 13:31 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 21.08.2023

Εκτός από το φιλί στην Τζένιφερ Ερμόσο, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας, προχώρησε σε μία ακόμη άσεμνη χειρονομία μετά το τέλος του αγώνα με την Αγγλία.

Το φιλί στο στόμα από τον Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένιφερ Ερμόσο στην τελετή απονομής του τροπαίου μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών του 2023 έκανε τον γύρο του κόσμου. Ο πρόεδρος της Βασιλικής Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF) δεν δίστασε να πιάσει το πρόσωπο της με τα δύο χέρια και να της δώσει ένα φιλί στο στόμα αφού νωρίτερα την είχε αγκαλιάσει. Οι πολιτικές αντιδράσεις και τα Μέσα ενημέρωσης, εκτός από τις άστοχες δηλώσεις του, τοποθετούν τη χειρονομία στην κορυφή της κατάταξης των θεμάτων της ημέρας.

Τώρα βγήκε άλλη μια εικόνα του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας που τον δείχνει αμέσως μετά το τέλος του τελικού, έχοντας δίπλα του την Βασίλισσα Λετίσια και την Ινφάντα Σοφία, να εκρήγνυται από χαρά, την οποία εκφράζει με κινήσεις των χεριών και χειρονομίες αφιερωμένες στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο της Ομοσπονδίας.

Λουίς Ρουμπιάλες

Μάλιστα, ο Ρουμπιάλες δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς κάποια στιγμή, ξεχνώντας αναμφίβολα τη θέση που στην Ομοσπονδία της Ισπανίας, κι έβαλε το δεξί του χέρι στους όρχεις του, σε μια άσεμνη χειρονομία.