Απίστευτο: Η Καρμόνα χάρισε το Μουντιάλ στην Ισπανία πριν μάθει πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή (vids)

Όλγα Καρμόνα

i

PrtScr

Απίστευτο: Η Καρμόνα χάρισε το Μουντιάλ στην Ισπανία πριν μάθει πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή (vids)

Κώστας Τόπας 08:33 - 21.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 21.08.2023

Η Όλγα Καρμόνα της Ισπανίας που σκόραρε το «χρυσό» γκολ του τελικού κόντρα στην Αγγλία, ενημερώθηκε μετά τον αγώνα πως ο πατέρας της άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι η Όλγα Καρμόνα, η παίκτρια που σημείωσε το καθοριστικό γκολ για την Ισπανία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της μετά το τελευταίο σφύριγμα της συνάντησης με την Αγγλία.

«Η RFEF λυπάται βαθιά για τον θάνατο του πατέρα της Όλγα Καρμόνα. Η ποδοσφαιρίστρια έμαθε τα θλιβερά νέα μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στέλνουμε τις πιο ειλικρινείς αγκαλιές μας στην Όλγα και την οικογένειά της σε μια στιγμή βαθύ πόνου. Σε αγαπάμε πολύ, Όλγα. Είστε μέρος της ιστορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου», έγραψε η Ισπανική Ομοσπονδία στο Twitter.

Μάλιστα, η επιθετικός της Ρόχα μετά το γκολ που πέτυχε στον τελικό, το αφιέρωσε στη μητέρα μιας παιδικής της φίλης που έφυγε από τη ζωή.

Να θυμίσουμε ότι η Ισπανία κέρδισε την Αγγλία την Κυριακή (1-0), στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών που έγινε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Η 22χρονη εκ των αρχηγών της Ισπανίας αναδείχθηκε επιπλέον και MVP του τελικού, μιας διοργάνωσης που έχει το όνομά της, αφού σε έξι παιχνίδια  είχε δύο άκρως καθοριστικά γκολ σε ημιτελικό και τελικό!