Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας φίλησε στο στόμα την Ερμόσο χωρίς την έγκριση της και προκάλεσε τον απόλυτο χαμό (vid)
i

©PrtScr

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας φίλησε στο στόμα την Ερμόσο χωρίς την έγκριση της και προκάλεσε τον απόλυτο χαμό (vid)

Κώστας Τσιακλής 20:26 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 20.08.2023

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, φίλησε στο στόμα την Ερμόσο χωρίς την έγκριση της και προκάλεσε τον απόλυτο χαμό.

Σε έναν τελικό που τα είχε όλα η Ισπανία επικράτησε με 1-0 της Αγγλίας και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της. Την σπουδαία αυτή αναμέτρηση έκρινε το γκολ της Καρμόνα. Η 23χρονη επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι διαθέτει εξαιρετικό αριστερό πόδι και με ωραίο σουτ στο 29ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της.

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι Ισπανίδες ανέβηκαν στην κορυφή του κόσμου, δίνοντας χαρά στους συμπατριώτες τους. Κάποιοι χάρηκαν πάρα πολύ και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τη χαρά τους σε λογικά πλαίσια. Αυτός ήταν ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες που φίλησε στο στόμα την Τζένιφερ Ερμόσο. 

Ο Ρουμπιάλες λοιπόν βρισκόταν πάνω στην εξέδρα που είχε στηθεί για να υποδεχθεί τις πρωταθλήτριες κόσμου. Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας συνεχάρη μια-μια τις παίκτριες του όμως η φιλί του στην Τζένιφερ Ερμόσο προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό γιατί όπως αποδείχθηκε το φιλί δεν ήταν συναινετικό. Η ισπανίδα ποδοσφαιρίστρια ρωτήθηκε για το συμβάν μετά το τέλος του αγώνα και των πανηγυρισμών και απάντησε: «Ε... ναι, δεν μου άρεσε αυτό». Δείτε το βίντεο: