Ο Ρουμπιάλες αντέδρασε για το φιλί στην Ερμόσο: «Ας μην δίνουμε σημασία στους ηλίθιους, είναι μια κορύφωση δύο φίλων» (vid)

Λουίς Ρουμπιάλες & Τζένιφερ Ερμόσο

i

© PrtScr

Ο Ρουμπιάλες αντέδρασε για το φιλί στην Ερμόσο: «Ας μην δίνουμε σημασία στους ηλίθιους, είναι μια κορύφωση δύο φίλων» (vid)

Κώστας Τόπας 09:56 - 21.08.2023

Ο πρόεδρος της Βασιλικής Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Λουίς Ρουμπιάλες πήρε θέση για το φιλί που έδωσε στην Τζένιφερ Ερμόσο στην τελετή απονομής του τροπαίου, μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Το φιλί στο στόμα από τον Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένιφερ Ερμόσο στην τελετή απονομής του τροπαίου μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών του 2023 έκανε τον γύρο του κόσμου. Ο πρόεδρος της Βασιλικής Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF) δεν δίστασε να πιάσει το πρόσωπο της με τα δύο χέρια και να της δώσει ένα φιλί στο στόμα αφού νωρίτερα την είχε αγκαλιάσει.

Ο Ρουμπιάλες εξήγησε στην «MARCA», σχετικά με το φιλί του στην Τζένιφερ Ερμόσο ότι: «Το φιλί με την Τζένι; Υπάρχουν παντού ηλίθιοι. Όταν δύο άνθρωποι έχουν μια ασήμαντη εκδήλωση στοργής, δεν μπορούμε να δώσουμε σημασία στην ηλιθιότητα. Είμαστε πρωταθλητές και αυτό θα κρατήσω».

Δηλώσεις έκανε και στο «COPE» ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας σχετικά με το περιστατικό και  θέλησε να διευκρινίσει ότι: «Ας μην δίνουμε σημασία στους ηλίθιους, πραγματικά. Είναι μια κορύφωση δύο φίλων που γιορτάζουν κάτι ... δεν είμαστε εδώ για χαζομάρες. Ας το αγνοήσουμε και ας απολαύσουμε τα καλά πράγματα και μην μου λέτε καν πράγματα που κάνουν κακό. Αν υπάρχουν ανόητοι ας συνεχίσουν τις βλακείες τους».

Από την πλευρά της, η Τζένι Ερμόσο αναγνώρισε με χιουμοριστικό τρόπο το συμβάν λέγοντας ωστόσο ότι δεν της άρεσε το φιλί του Ρουμπιάλε: «Ε, δεν μου άρεσε, αλλά τι να κάνω;», τόνισε χαρακτηριστικά.