Η συγκινητική ανάρτηση της Καρμόνα μετά το θάνατο του πατέρα της: «Ξέρω ότι μου έδωσες τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό»

Όλγα Καρμόνα

i

©PrtScr

Η συγκινητική ανάρτηση της Καρμόνα μετά το θάνατο του πατέρα της: «Ξέρω ότι μου έδωσες τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό»

Κώστας Τσιακλής 09:49 - 21.08.2023

Η Όλγα Καρμόνα αποχαιρέτησε τον πατέρα της μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σκόρερ του χρυσού γκολ της Ισπανίας, Όλγα Καρμόνα, έμαθε για το θάνατο του πατέρα της μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Η 23χρονη αποχαιρέτησε τον μπαμπά της μέσω μιας άκρως συγκινητικής ανάρτησης.

Πως τα φέρνει η ζωή καμία φορά; Η Όλγα Καρμόνα σκόραρε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών και χάρισε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορίας της Ισπανίας όμως αργότερα έμαθε για το θάνατο του πατέρα της. Μάλιστα, η επιθετικός της Ρόχα μετά το γκολ που πέτυχε στον τελικό, το αφιέρωσε στη μητέρα μιας παιδικής της φίλης που έφυγε από τη ζωή.

Απίστευτο: Η Καρμόνα χάρισε το Μουντιάλ στην Ισπανία πριν μάθει πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

08:33 - 21.08.2023

Απίστευτο: Η Καρμόνα χάρισε το Μουντιάλ στην Ισπανία πριν μάθει πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή (vids)

Η Όλγα Καρμόνα της Ισπανίας που σκόραρε το «χρυσό» γκολ του τελικού κόντρα στην Αγγλία, ενημερώθηκε μετά τον αγώνα πως ο πατέρας της άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Καρμόνα μετά τα δυσάρεστα νέα ανοίχτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποχαιρέτησε τον πατέρα της. Η ανάρτηση της ήταν πέρα για πέρα συγκινητική αφού έγραψε τα εξής: «Και χωρίς να το ξέρω, είχα το αστέρι μου πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ξέρω ότι μου έδωσες τη δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό. Ξέρω ότι με παρακολουθείς απόψε και ότι είσαι περήφανος για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά».

Η ανακοίνωση της Ισπανικής Ομοσπονδίας:

Τον θάνατο του πατέρα της Καρμόνα έκανε γνωστό και η Ισπανική Ομοσπονδία, η οποία έτρεξε να στηρίξει την 23χρονη παίκτρια της. «Η RFEF λυπάται βαθιά για τον θάνατο του πατέρα της Όλγα Καρμόνα. Η ποδοσφαιρίστρια έμαθε τα θλιβερά νέα μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στέλνουμε τις πιο ειλικρινείς αγκαλιές μας στην Όλγα και την οικογένειά της σε μια στιγμή βαθύ πόνου. Σε αγαπάμε πολύ, Όλγα. Είστε μέρος της ιστορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ισπανική Ομοσπονδία στο Twitter.