Νέο βίντεο: Η Ερμόσο και οι συμπαίκτριές της αστειεύονταν για το φιλί του Ρουμπιάλες και τον αποθέωναν μέσα στο πούλμαν

Τζένι Ερμόσο

i

PrtScr

Νέο βίντεο: Η Ερμόσο και οι συμπαίκτριές της αστειεύονταν για το φιλί του Ρουμπιάλες και τον αποθέωναν μέσα στο πούλμαν

Κώστας Τόπας 09:24 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 30.08.2023

Ενα νέο βίντεο κυκλοφορεί στα social media, το οποίο δείχνει την Τζένι Ερμόσο να κάνει πλάκα με τις άλλες παίκτριες της εθνικής Ισπανίας, μετά το φιλί που της έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της χώρας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Τα νέα γύρω από το αμφιλεγόμενο φιλί μεταξύ του Λουίς Ρουμπιάλες και της Τζένι Ερμόσο συνεχίζουν να απασχολούν την Ισπανία. Με αφορμή αυτό, ένα νέο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας με την αντίδραση της Ισπανίδας και της υπόλοιπης γυναικείας ομάδας στο πούλμαν της «ρόχα» μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών.

Στο πούλμαν βρίσκεται και ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και όταν τον βλέπουν οι παίκτριες κάνουν καζούρα φωνάζοντας «Φιλί, φιλί». Στην Ισπανία μάλιστα, θεωρούν πως το συγκεκριμένο βίντεο είναι υπέρ Ρουμπιάλες, για να δείξει ότι το φιλί ήταν συναινετικό και δεν υπήρξε σεξουαλική επίθεση.

Γκάφα του BBC: Μπέρδεψε τον Ζαμπαλέτα με τον Ρουμπιάλες (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:15 - 29.08.2023

Γκάφα του BBC: Μπέρδεψε τον Ζαμπαλέτα με τον Ρουμπιάλες (vid)

Σε μια τρομερή γκάφα προχώρησε το BBC, το οποίο την ώρα που έδειχνε πλάνα για τον Ρουμπιάλες, σε κάποιο σημείο έβαλε και τον Ζαμπαλέτα, μπερδεύοντάς τον με τον πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση Λουίς Ρουμπιάλες συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο στην Ισπανία. Μια εβδομάδα αφότου η γυναικεία ομάδα κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, η διαμάχη που εξαπέλυσε η στάση του μέχρι τότε προέδρου της RFEF, συνεχίζει να αυξάνεται καθημερινά. Ενδεικτικό μάλιστα ότι  η FIFA εξετάζει το ενδεχόμενο αποκλεισμού του Ρουμπιάλες για 15 χρόνια.