Η μητέρα του Ρουμπιάλες κάνει απεργία πείνας για το «απάνθρωπο και αιματηρό κυνήγι» του γιου της (vid)

Λουίς Ρουμπιάλες

i

PrtScr

Η μητέρα του Ρουμπιάλες κάνει απεργία πείνας για το «απάνθρωπο και αιματηρό κυνήγι» του γιου της (vid)

Κώστας Τόπας 12:47 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 28.08.2023

Η μητέρα του Ρουμπιάλες κλείστηκε σε εκκλησία και κάνει απεργία πείνας για το «απάνθρωπο και αιματηρό κυνήγι» του γιου της.

Η Άνχελες Μπεχάρ, η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες, προέδρου της Βασιλικής Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που έχει ανασταλεί προσωρινά από τα καθήκοντά του, κλείστηκε σήμερα το πρωί στην εκκλησία Divina Pastora στο Μοτρίλ και κήρυξε απεργία πείνας μέχρι να βρεθεί λύση στο «απάνθρωπο και αιματηρό κυνήγι του γιου του που δεν το αξίζει», σύμφωνα με τα λεγόμενα της.

Ο εγκλεισμός στην εκκλησία της γειτονιάς της μητέρας του Ρουμπιάλες θα είναι «επ' αόριστον, μέρα νύχτα» μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη με τον γιο της, σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα του στην EFE, ο οποίος έχει αποκλειστεί από τα καθήκοντά του προσωρινά, μετά η διαμάχη του φιλιού στο στόμα της ποδοσφαιρίστριας Τζένι Ερμόσο.

Η μητέρα του Ρουμπιάλες έχει μείνει μέσα στην ενορία με την αδερφή της και ζήτησε από την Τζένι Ερμόσο «να πει την αλήθεια» και «να διατηρήσει την εκδοχή που είχε στην αρχή των γεγονότων». Μάλιστα, θεωρεί ότι «δεν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση, καθώς υπάρχει συναίνεση και από τις δύο πλευρές, όπως φαίνεται στις εικόνες», και αναρωτιέται «γιατί τον φέρονται τόσο σκληρά» και τι «κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία» , αφού ο γιος του «είναι ανίκανος να βλάψει κανέναν».

Ποιος είναι ο Λουίς Ρουμπιάλες, που η FIFA τον έπαυσε από τα καθήκοντά του, για το φιλί στην Ερμόσο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:49 - 27.08.2023

Ποιος είναι ο Λουίς Ρουμπιάλες, που η FIFA τον έπαυσε από τα καθήκοντά του, για το φιλί στην Ερμόσο

Η FIFA έπαυσε από τα καθήκοντά του προσωρινά τον πρόεδρο της Ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Λουίς Ρουμπιάλες και του απαγόρευσε να έρθει σε επαφή με την Τζένιφερ Ερμόσο μετά το φιλί που της έδωσε στην απονομή του τροπαίου στην Ισπανία στο Μουντιάλ Γυναικών. Ποιος είναι ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF) που τιμωρήθηκε από τη FIFA;

Ως μητέρα, ζήτησε από όλους κατανόηση γιατί αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβεί στον καθένα.