Οι γυναίκες στη ζωή του Ρουμπιάλες: Το «να είσαι περήφανη για τον πατέρα σου» και η φημολογούμενη σχέση με το μοντέλο, Μπρίτζιτ Τενόριο

Οι γυναίκες στη ζωή του Ρουμπιάλες: Το «να είσαι περήφανη για τον πατέρα σου» και η φημολογούμενη σχέση με το μοντέλο, Μπρίτζιτ Τενόριο

Sportal newsroom 20:47 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 26.08.2023

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, είναι το πρόσωπο των ημερών μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ισπανία μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες. Η κίνηση του έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις ειδικά μετά τη δήλωση της Ερμόσο ότι το φιλί δεν ήταν συναινετικό, ωστόσο πλέον η υπόθεση έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής (25/08) του ομιλίας, ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ναι μεν απολογήθηκε για τις πράξεις του, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την θέση του. Παρούσες ήταν και οι τρεις κόρες του, Λουκία, Άνα και Έλενα. Μάλιστα, σε μία στιγμή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, απευθυνόμενος σε μία κόρη του, είπε χαρακτηριστικά: «Κόρη μου, μην κλαις, πρέπει να είσαι ήρεμη και χαρούμενη και περήφανη για το ποιος είναι ο πατέρας σου».

Πηγές κοντά στον Ρουμπιάλες διαβεβαιώνουν ότι η σχέση του με τις κόρες του είναι αρκετά δυνατή, ενώ πολύ καλές σχέσεις φέρεται να διατηρεί και με τη μητέρα τους, παρότι είναι χωρισμένοι. «Πιστεύω ότι πάντα κάναμε το καλύτερο για τα κορίτσια. Δεν νομίζω ότι ήταν αποτυχία, ήμασταν πολύ χαρούμενοι, αλλά όταν πηγαίνεις στο άλλο στάδιο, απλά πας», είχε πει κάποτε για την πρώην γυναίκα του.

Οι ίδιες πηγές διαβεβαιώνουν ότι είναι ελεύθερος και ότι δεν ήταν ποτέ ζευγάρι με το μοντέλο Μπρίτζιτ Τενόριο, την οποία είχε κατηγορηθεί πως την έβαλε το 2018 σε δουλειά ως ανώτερη γραμματέας στην Ένωση Ισπανών Ποδοσφαιριστών (AFE), όταν ακόμη προήδρευε.

Όπως και να 'χει, αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα μες την ημέρα η FIFA έκανε γνωστό ότι αναστέλλει από τα καθήκοντά του τον Λουίς Ρουμπιάλες για 90 μέρες, την ίδια ώρα που συνεχίζεται η πειθαρχική έρευνα εις βάρος του για το φιλί στην Ερμόσο.

Tags: