Στην αντεπίθεση η ισπανική Ομοσπονδία: «Θα αποδείξουμε τα ψέματα με την Ερμόσο»

Λουίς Ρουμπιάλες και Τζένι Ερμόσο

i

PrtScr

Στην αντεπίθεση η ισπανική Ομοσπονδία: «Θα αποδείξουμε τα ψέματα με την Ερμόσο»

Κώστας Τόπας 12:00 - 26.08.2023

Η ισπανική ομοσπονδία πέρασε στην αντεπίθεση κι απάντησε στην Τζένι Ερμόσο, η οποία ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε σήκωσε τον Λουίς Ρουμπιάλες, με τέσσερις φωτογραφίες, τονίζοντας ότι θα αποδείξει τα ψέματά της και θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ισπανία μετά το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον πρόεδρο της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες. Η κίνηση του έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις ειδικά μετά τη δήλωση της Ερμόσο ότι το φιλί δεν ήταν συναινετικό, ωστόσο πλέον η υπόθεση έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Κατά τη διάρκεια της σημερινής (25/08) του ομιλίας, ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ναι μεν απολογήθηκε για τις πράξεις του, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την θέση του.

Από την πλευρά της, η Ερμόσο, με γραπτή δήλωση υποστήριξε πως ουδέποτε συναίνεσε, αλλά και πως ποτέ δεν τον σήκωσε στον αέρα. Αυτή η επιστολή έφερε την έκρηξη της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, η οποία της απάντησε με τέσσερις φωτογραφίες, που δείχνουν την Πουτέγιας να σηκώνει τον Ισπανό πρόεδρο.

«Η RFEF και ο Πρόεδρός της θα αποδείξουν κάθε ένα από τα ψέματα που διαδίδονται είτε από κάποιον εκ μέρους του παίκτη είτε, εάν ισχύει, από την ίδια την παίκτρια. Η RFEF και ο Πρόεδρος, δεδομένης της σοβαρότητας του περιεχομένου του δελτίου Τύπου από το σωματείο Futpro, θα κινήσουν τις αντίστοιχες νομικές ενέργειες», αναφέρεται στη σχετική επιστολή.

Επιπλέον, η Ομοσπονδία έκανε λόγο και για ην απόφαση των παικτριών ως ένδειξη διαμαρτυρίας να μην ξαναφορέσουν τη φανέλα της εθνικής εάν δεν αποχωρήσει ο Ρουμπάλιες, τονίζοντας ότι έχουν υποχρέωση να παίξουν, εφόσον κληθούν.