Η FIFA ανοίγει φάκελο εναντίον του Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ερμόσο

Λουίς Ρουμπιάλες & Τζένιφερ Ερμόσο

i

© PrtScr

Η FIFA ανοίγει φάκελο εναντίον του Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ερμόσο

Κώστας Τόπας 15:11 - 24.08.2023

Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA ενημέρωσε σήμερα τον Λουίς Ρουμπιάλες, ότι ανοίγει πειθαρχικό φάκελο εναντίον του για τα γεγονότα που συνέβησαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA στις 20 Αυγούστου 2023.

Μετά τη λήξη του ματς και κατά τη διάρκεια της απονομής, ο Λουίς Ρουμπιάλες έδωσε ένα φιλί στην Τζένιφερ Ερμόσο, το οποίο προκάλεσε... αναστάτωση. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Βασιλικής Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF) δεν δίστασε να πιάσει το πρόσωπο της παίκτριας με τα δύο χέρια και να της δώσει ένα φιλί στο στόμα, αφού νωρίτερα την είχε αγκαλιάσει.

Η κίνηση του αυτή έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις ειδικά μετά τη δήλωση της Ερμόσο ότι το φιλί δεν ήταν συναινετικό, ωστόσο πλέον η υπόθεση έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA ενημέρωσε σήμερα τον Λουίς Ρουμπιάλες, πρόεδρο της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ότι ανοίγει πειθαρχικό φάκελο εναντίον του για τα γεγονότα που συνέβησαν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών της FIFA στις 20 Αυγούστου 2023.

«Με ρώτησε για το χρώμα των εσωρούχων μου», Ισπανίδα ρεπόρτερ αποκαλύπτει τα σεξιστικά σχόλια του Λουίς Ρουμπιάλες
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

10:27 - 24.08.2023

«Με ρώτησε για το χρώμα των εσωρούχων μου», Ισπανίδα ρεπόρτερ αποκαλύπτει τα σεξιστικά σχόλια του Λουίς Ρουμπιάλες

Τα σκάνδαλα συνεχίζουν να στοιχειώνουν τον πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας, oο οποίος φίλησε το αστέρι της εθνικής ομάδας γυναικών, Τζένι Χερμόσο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA θα παράσχει περαιτέρω πληροφορίες για αυτές τις πειθαρχικές διαδικασίες μόνο αφού εκδώσει τελική απόφαση για το θέμα. Η FIFA επαναλαμβάνει την ακλόνητη δέσμευσή της να σέβεται την ακεραιότητα όλων των ανθρώπων και καταδικάζει σθεναρά κάθε αντίθετη συμπεριφορά.