«Με ρώτησε για το χρώμα των εσωρούχων μου», Ισπανίδα ρεπόρτερ αποκαλύπτει τα σεξιστικά σχόλια του Λουίς Ρουμπιάλες

Η Ισπανίδα ρεπόρτερ

i

PrtScr

«Με ρώτησε για το χρώμα των εσωρούχων μου», Ισπανίδα ρεπόρτερ αποκαλύπτει τα σεξιστικά σχόλια του Λουίς Ρουμπιάλες

Κώστας Τόπας 10:27 - 24.08.2023

Τα σκάνδαλα συνεχίζουν να στοιχειώνουν τον πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας, oο οποίος φίλησε το αστέρι της εθνικής ομάδας γυναικών, Τζένι Χερμόσο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Φαίνεται ότι η κρίση του Λουίς Ρουμπιάλες, προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, που φίλησε την αστέρα της Μπαρτσελόνα, Τζένι Χερμόσο κατά τη διάρκεια της απομομής μεταλλίων για τη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2023, άνοιξε μια πόρτα που δεν θα κλείσει. 

Επειτα μάλιστα από νέες καταγγελίες δημοσιογράφου που εργαζόταν στο παρελθόν για την Ισπανική Ομοσπονδία, η οποία ισχυρίστηκε ότι παρενοχλήθηκε από τον Ρουμπιάλες. Η Ταμάρα Ράμος, συνιδρυτής της ισπανικής ιστοσελίδας «Futbolistas ON», έδωσε συνέντευξη στην οποία κατηγόρησε τον Ρουμπιάλες ότι την παρενόχλησε όταν δούλευαν μαζί στην Ισπανική Ομοσπονδία.

Η Ράμος αποκάλυψε τα άσεμνα σχόλια που έκανε ο Ρουμπιάλες απέναντί ​​της μπροστά σε θρύλους όπως ο Ίκερ Κασίγιας ή ο Ζεράρ Πικέ και ότι έπρεπε να κάτσει να ακούσει όλα αυτά. Η Ισπανίδα δημοσιογράφος τόνισε ότι ο Ρουμπιάλες της έκανε ενοχλητικές ερωτήσεις, όπως για το χρώμα των εσωρούχων που φορούσε. Η Ισπανίκδα δημοσιογράφος μάλιστα επιβεβαιώνει ότι πλέον είναι πιο εύκολο για όλους να την πιστέψουν και ανέφερε ότι η αποχώρησή της από την εργασία της στην Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ήταν περίπλοκη και ότι πέρασε μια μοιραία περίοδο εκείνη την περίοδο.

Ραπίνο κατά Ρουμπιάλες: «Το φιλί στην Ερμόσο χαρακτηρίζει τον μισογυνισμό που υπάρχει στην Ομοσπονδία»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:10 - 23.08.2023

Ραπίνο κατά Ρουμπιάλες: «Το φιλί στην Ερμόσο χαρακτηρίζει τον μισογυνισμό που υπάρχει στην Ομοσπονδία»

Η Μέγκαν Ραπίνο μιλώντας σε Αμερικανό Μέσο ανέφερε πως το φιλί του προέδρου της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στην Ερμόσο χαρακτηρίζει τον μισογυνισμό που υπάρχει στην Ομοσπονδία.

Στο τέλος της ομιλίας της, η Ταμάρα Ράμος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πιστεύει τις συγγνώμες που κάνει τώρα ο Ρουμπάλιες και ότι δεν είναι παρά ψέματα που δικαιολογούν αυτό που έκανε.