Καν΄ το όπως ο Μέσι: Η φωτογραφία της Χερμόσο με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου αγκαλιά

Καν΄ το όπως ο Μέσι: Η φωτογραφία της Χερμόσο με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου αγκαλιά

Δημήτρης Χούπης 13:51 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 22.08.2023

Η Ισπανίδα ποδοσφαιρίστρια μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έβγαλε μια φωτογραφία αλά Μέσι, με το τρόπαιο αγκαλιά.

Η Ισπανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της, κερδίζοντας την Αγγλία 1-0 στον τελικό. 

Η επιθετικός της Ισπανίας, Τζένι Χερμόσο, ανέβασε στα social media μια πανηγυρική φωτογραφία, με το κύπελλο αγκαλιά στο  κρεβάτι, κάνοντας πως κοιμάται. Πρόκειται για μια φωτογραφία που θύμισε αυτή  του Λιονέλ Μέσι, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή. 

Στη λεζάντα μάλιστα η 33χρονη παίκτρια έγραψε: «Το τέλειο όνειρο που έγινε πραγματικότητα». 

Η Τζένι Χερμόσο ήταν πρωταγωνίστρια σε ένα συμβάν που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της απονομής του κυπέλλου, ο πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Λούις Ρουμπιάλες, φίλησε την 33χρονη, δημιουργώντας πολλές αντιδράσεις

Αρκετοί από την πολιτική σκηνή της χώρας τα... έχωσαν στον Ρουμπιάλες, ο οποίος, ενώ στην αρχή έδειξε ότι δεν μετάνιωσε για την κίνησή του, στη συνέχεια απολογήθηκε. 

Χαμός στην Ισπανία με το φιλί του προέδρου της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στην Ερμόσο: «Είναι σεξουαλική βία», δήλωσε υπουργός
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:55 - 21.08.2023

Χαμός στην Ισπανία με το φιλί του προέδρου της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στην Ερμόσο: «Είναι σεξουαλική βία», δήλωσε υπουργός

Η υπουργός ισότητας της Ισπανίας, Ειρήνη Μοντέρο, χαρακτήρισε το φιλί του προέδρου της ομοσπονδίας στην Τζένιφερ Ερμόσο ως σεξουαλική βία.

«Το φιλί με την Τζένι; Υπάρχουν παντού ηλίθιοι. Όταν δύο άνθρωποι έχουν μια ασήμαντη εκδήλωση στοργής, δεν μπορούμε να δώσουμε σημασία στην ηλιθιότητα. Είμαστε πρωταθλητές και αυτό θα κρατήσω», ήταν τα λόγια του αρχικά στη MARCA

«Υπάρχει ένα γεγονός για το οποίο πρέπει να μετανιώσω και είναι όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ εμένα και μιας παίκτριας, με μια υπέροχη σχέση μεταξύ των δύο, καθώς και με άλλους, και όπου, σίγουρα, έχω κάνει λάθος. πρέπει να το παραδεχτώ, γιατί σε μια στιγμή μέγιστης διαχυτικότητας, χωρίς κακές προθέσεις, χωρίς κακή πίστη, αυτό που συνέβη συνέβη, πολύ αυθόρμητα, χωρίς κακή πίστη εκατέρωθεν», είπε αργότερα.