Απτόητος ο Ρουμπιάλες: «Δεν πρόκειται να παραιτηθώ, δέχομαι πόλεμο αλλά συνεχίζω» (vid)

Λουίς Ρουμπιάλες

i

PrtScr

Απτόητος ο Ρουμπιάλες: «Δεν πρόκειται να παραιτηθώ, δέχομαι πόλεμο αλλά συνεχίζω» (vid)

Κώστας Τόπας 13:48 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 25.08.2023

Αμετανόητος είναι ο Λουίς Ρουμπιάλες για τις πράξεις του, καθώς κατά τη διάρκεια της απολογίας του, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την προεδρία της ισπανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο Λουίς Ρουμπιάλες έδωσε ένα φιλί στην Τζένιφερ Ερμόσο, το οποίο προκάλεσε... αναστάτωση, λίγο μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Βασιλικής Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (RFEF) δεν δίστασε να πιάσει το πρόσωπο της παίκτριας με τα δύο χέρια και να της δώσει ένα φιλί στο στόμα, αφού νωρίτερα την είχε αγκαλιάσει.

Η κίνηση του αυτή έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις ειδικά μετά τη δήλωση της Ερμόσο ότι το φιλί δεν ήταν συναινετικό, ωστόσο πλέον η υπόθεση έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Κατά τη διάρκεια της σημερινής (25/08) του ομιλίας, ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ναι μεν απολογήθηκε για τις πράξεις του, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από την θέση του.

«Δεν θα παραιτηθώ. Η χώρα μου με πληγώνει, όταν κάνω λάθος, ζητώ συγγνώμη , αλλά δεν μου αξίζει αυτό το κυνήγι που υποφέρω εδώ και πέντε χρόνια. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ως γονέας, προπονητής, συμπαίκτης, δάσκαλος. Θα συνεχίσω να είμαι άνθρωπος χαρούμενος και γεμάτος με τον εαυτό μου. Δουλεύω πολύ καιρό χωρίς διακοπές. Ένας είναι λάθος και ένας σωστός. Πρέπει επίσης να ξεκουραστώ. 

Μετά από αυτή τη συνέλευση θα πάω να ξεκουραστώ με την οικογένειά μου. Ελπίζω να ξεχαστώ και να συνεχίσει να αποδίδεται δικαιοσύνη. Εδώ είναι η αλήθεια. Οι καλοί άνθρωποι ξέρουν ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο και αυτές είναι οι εξηγήσεις μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρουμπιάλες τον οποίο μετά το τέλος της ομιλίας του μάλιστα καταχειροκροτήθηκε από τους Ισπανού προπονητές που ήταν στο αμφιθέατρο.