Οι οπαδοί της Φράιμπουργκ σήκωσαν πανό και τα έχωσαν σε Ρουμπιάλες και Ρουμενίγκε για το φιλί στην Ερμόσο (pic)

Οπαδοί Φράιμπουργκ

i

©Intime

Οι οπαδοί της Φράιμπουργκ σήκωσαν πανό και τα έχωσαν σε Ρουμπιάλες και Ρουμενίγκε για το φιλί στην Ερμόσο (pic)

Κώστας Τσιακλής 13:00 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 27.08.2023

Οι οπαδοί της Φράιμπουργκ καταδίκασαν το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένιφερ Ερμόσο αλλά και τα όσα είπε γι' αυτό ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

Οι οπαδοί της Φράιμπουργκ πήραν θέση για το φιλί του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Λουίς Ρουμπιάλες, στην Τζένιφερ Ερμόσο, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών από την Ισπανία. Οι Γερμανοί σήκωσαν πανό στο ματς με τη Βέρντερ Βρέμης καταδικάζοντας τόσο την πράξη του Ισπανού, όσο και τα λεγόμενα του Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες τόσο στην Ισπανία όσο και στο χώρο του ποδοσφαίρου μετά το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένιφερ Ερμόσο. Στον πρόεδρο της Ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ασκήθηκε έντονη πίεση να παραιτηθεί, αλλά εκείνος παρουσιάζεται αμετανόητος. Μάλιστα η FIFA τον έπαυσε το Σάββατο (26/8) από τα καθήκοντά του προσωρινά, ενώ του απαγόρευσε να έρθει σε επαφή με την ποδοσφαιρίστρια.

Την άποψή του για το εν λόγω συμβάν εξέφρασε και ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε. Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου και νυν μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA δεν βλέπει κανένα λόγο να κατηγορείται ο Ρουμπιάλες. «Δεν νομίζω ότι πρέπει να υπερβάλλουμε. Όταν ανακηρύσσεσαι παγκόσμιος πρωταθλητής, συγκινείσαι. Και αυτό που έκανε εκεί ήταν με όλο τον σεβασμό, απολύτως σωστό. Θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που κατακτήσαμε το Champions League φίλησα άνδρες, όχι στο στόμα αλλά από χαρά», είπε ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

Ποιος είναι ο Λουίς Ρουμπιάλες, που η FIFA τον έπαυσε από τα καθήκοντά του, για το φιλί στην Ερμόσο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

09:49 - 27.08.2023

Ποιος είναι ο Λουίς Ρουμπιάλες, που η FIFA τον έπαυσε από τα καθήκοντά του, για το φιλί στην Ερμόσο

Η FIFA έπαυσε από τα καθήκοντά του προσωρινά τον πρόεδρο της Ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Λουίς Ρουμπιάλες και του απαγόρευσε να έρθει σε επαφή με την Τζένιφερ Ερμόσο μετά το φιλί που της έδωσε στην απονομή του τροπαίου στην Ισπανία στο Μουντιάλ Γυναικών. Ποιος είναι ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF) που τιμωρήθηκε από τη FIFA;

Οι οπαδοί της Φράιμπουργκ θέλησαν να πάρουν θέση για το περιστατικό και σήκωσαν πανό στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης. Οι φίλοι λοιπόν της εν λόγω ομάδας καταδίκασαν τόσο την πράξη του Ρουμπιάλες, όσο και τα λεγόμενα του Ρουμενίγκε αφού στο πανό έγραψαν τo εξής μήνυμα: «Γροθιά αντί για φιλί για τον Ρουμπιάλες και τον Ρουμενίγκε. Συγγνώμη, με όλο τον σεβασμό, αυτό είναι απολύτως εντάξει».